Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Butter Kings Omyvatelný úložný box HOLČIČKA do dětského pokoje - 20% sleva

-20%
Butter Kings Omyvatelný úložný box HOLČIČKA do dětského pokoje

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Butter Kings Omyvatelný úložný box HOLČIČKA do dětského pokoje z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Benlemi a budete spokojení s dodaným Butter Kings Omyvatelný úložný box HOLČIČKA do dětského pokoje .

Zlevněné zboží

Učte dítě pořádku s omyvatelným úložným boxem HOLČIČKA I během úklidu si může ratolest užít spoustu zábavy. Pořiďte pro ni praktický úložný box s hravým motivem HOLČIČKA. Využijete ho v dětském pokoji každé malé princezny, kterou chcete naučit uklízet už od dětství. Boxy pasují do regálů Naboksy, Polly, Tally a Shally, ale hodí se i do dalších standardních, které seženete u jiných výrobců. Vyrábí se ručně na Vysočině a v Podkrkonoší z kvalitních materiálů, které jsou přizpůsobené pro potřeby vašeho potomka. Na vnější straně je 10...0% jemné mikrovlákno a vevnitř nepromokavý polyester. To oceníte především v případě, až dojde na nehody a box se zašpiní. Pro navrácení původní čistoty ho pak stačí jen ručně oprat ve studené vodě, nechat vysušit a dá se opět využívat. Krabice má ze všech stran 32 cm a její objem je 32 l, pojme tak spoustu hraček, které by se jinak mohly válet zbytečně po zemi. Učte svého potomka k pořádku už od dětství. S motivem HOLČIČKA u nás navíc seženete i povlečení a koše, můžete tak vybavit pokoj o další stylové kousky. Barvy produktu na obrázku se mohou lehce lišit v závislosti na nastavení Vašeho monitoru.

Produkt je výrobek značky Butter Kings ,distribuovaný s EAN kódem 8596457119515.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.8 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Butter Kings Omyvatelný úložný box HOLČIČKA do dětského pokoje a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Butter Kings a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Butter Kings najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Butter Kings Omyvatelný úložný box HOLČIČKA do dětského pokoje
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

551,- Kč