Bushman bunda 3v1 Wolf Pro brown XXL

Bushman bunda 3v1 Wolf Pro brown XXL
6 999 6 999 950
6 999,- Kč

Původní cena: 6 999,- Kč


Hodnocení:


Bushman bunda 3v1 Wolf Pro brown XXL z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Bushman a budete spokojení s dodaným Bushman bunda 3v1 Wolf Pro brown XXL .

Detailní informace

Zase o kus lepší. Legendární bundu WOLF najdeš v každé naší kolekci. Proč? To pochopíš, když budeš číst dál. Pro letošní sezonu jsme ji ale posunuli ještě dál a ušili jí ze směsového materiálu s převahou bavlny. Díky nylonovému zátěru má bunda WOLF PRO navíc vodoodpudivý povrch, lehčí srážky tedy zvládneš levou zadní. Není však 100% nepromokavá. Jinak vše zůstává při starém, osvědčeném a prověřeném lety užívání jejích nositelů.
Bunda WOLF PRO ti nabízí koncept 3 v 1: podšívkovanou bundu typu „field coat“ ze střed...ně těžkého kanvasu s fleecovou vestou, která má podšité přední díly a vpíná se pomocí zipu, takže ji můžeš nosit i samostatně. Díky tomu je pánská bunda WOLF PRO určena pro celoroční použití, navíc se hodí pro jakoukoliv postavu.
Co pánská univerzální bunda WOLF s odepínací kapucí v límci nabízí? Střihové řešení v oblasti loktů a v lopatkové části pro volnost pohybu rukou i přes celá záda. Odvětrání v podpaží a stahovací šňůrku v pase. Dolní přední měchové kapsy s průhmatem z boku i z vrchu, s patkami na kovový druk – v pravé najdeš navíc integrovanou karabinu na klíče. Dvě náprsní kapsy s patkami na druk, přičemž pravá má z boku ukrytou jednu menší na zip. Obvod rukávu si můžeš přizpůsobit díky dvěma drukům. Uvnitř je ještě praktická náprsní kapsa na cennosti.
Vesta má ve spodním lemu stahování a má dvě vnější kapsy a dvě vnitřní kapsy na suchý zip. Na všechny části bundy jsme použili kvalitní a odolné zipy YKK. WOLF PRO je ikonická pánská bunda na pomezí utility a army stylu, kterou si prostě zamiluješ.
 
Specifikace:
svrchní část: 73 % bavlna, 27 % nylon
podšívka: 100% bavlna
plátnová vazba (canvas)
265 g/m2
vodoodpudivá povrchová úprava
odepínací vesta: 100% polyester
310 g/m2
fleece
odepínací kapuce
trojité švy
YKK zipy
funkční detaily
klasika BUSHMAN

Produkt je výrobek značky Bushman ,distribuovaný s EAN kódem 8591191404095.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bushman bunda 3v1 Wolf Pro brown XXL a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bushman a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bushman najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bushman bunda 3v1 Wolf Pro brown XXL
Právě si prohlížíte...

6999,- Kč