Bushman bunda 3v1 Agricol Pro dark brown XL

Bushman bunda 3v1 Agricol Pro dark brown XL
7 499 5 999 2098
7 499,- Kč

Původní cena: 5 999,- Kč


Hodnocení:


Bushman bunda 3v1 Agricol Pro dark brown XL z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Bushman a budete spokojení s dodaným Bushman bunda 3v1 Agricol Pro dark brown XL .

Detailní informace

Technická, nepromokavá, celoroční bunda BUSHMAN AGRICOL PRO je bunda i do drsného počasí. Vytvořili jsme ji ze směsi bavlny a nylonu a opatřili laminovou membránou a podlepenými švy, díky níž nepromokne, a zároveň si zachovává dostatečnou prodyšnost, takže se v ní nezapaříš.
Tuhle bundu jsme vytunili pro široké možnosti využití. Uvnitř najdeš hřejivou fleecovou vložku – s ní se bunda hodí i do zimních mrazů. Vpíná se pomocí zipů, takže ji můžeš jednoduše vyndat a klidně nosit samostatně jako mikinu. Bez vložky se z bun...dy rázem stane lehčí přechodová bunda, kterou si užiješ i na jaře nebo na podzim. Nejen že v ní nepromokneš, ani vítr se ti přes ni nedostane na kůži.
Bunda AGRICOL PRO má dvě náprsní a dvě dolní kapsy s patkou zapínané na druk podložený keprovkou, která usnadňuje odepínání. Dolní kapsy mají díky prodlouženým lištám zvětšený objem váčků a obsah kapes z nich nevypadává.
Ještě větší variabilitu umožňuje odepínací kapuce a stahování v dolním okraji bundy. Zadní díl je prodloužený, takže dobře kryje záda, i když se předkloníš. Kvalitní YKK zip je krytý légou se skrytými druky. Uvnitř najdeš kapsu na zip pro uložení cenností nebo mobilu. Nad vnější pravou horní kapsou najdeš decentní nášivku s jednou z hodnot značky BUSHMAN Respect 4 Nature.
AGRICOL PRO je ideální bunda na výpravy do přírody za jakéhokoliv počasí. Anebo si ji pořiď s kamarády a vyrazte v ní za dobrodružstvím – třeba na mopedech. Bundu AGRICOL PRO oblékají například ZZ Corps Bandidos locales a nedají na ni dopustit.
 
Specifikace:
73 % bavlna
27 % nylon
vodní sloupec: 10 000 mm
prodyšnost: Ret 11 Pa.m2/W
podlepené švy
odepínací vložka (fleece)
zatraceně funkční

Produkt je výrobek značky Bushman ,distribuovaný s EAN kódem 8591191286608.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bushman bunda 3v1 Agricol Pro dark brown XL a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bushman a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bushman najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bushman bunda 3v1 Agricol Pro dark brown XL
Právě si prohlížíte...

7499,- Kč