Bugaboo Fox Cub kočárek s korbičkou a sedačkou 2023 Black / Forest Green

Bugaboo Fox Cub kočárek s korbičkou a sedačkou 2023 Black / Forest Green
21 139 21 139 1589
21 139,- Kč

Původní cena: 21 139,- Kč


Hodnocení:


Bugaboo Fox Cub kočárek s korbičkou a sedačkou 2023 Black / Forest Green z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Bugaboo Fox Cub kočárek s korbičkou a sedačkou 2023 Black / Forest Green .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Lze použít od narození do 4 let (max. 22 kg). Pětibodové bezpečnostní pásy s rychloupínací přezkou a sportovním prošíváním pro styl, pohodlí a ochranu. Vysoké moderní odpružení s velkými koly odolnými proti propíchnutí pro vždy hladké procházky bez otřesů. Robustní a lehký kočárek i se sedačkou váží pouhých 9,6 kg. Naklápěcí sedadlo s dostatkem prostoru a měkkou, podpůrnou matrací pro pohodlnou procházku Skládá se v jednom kuse Prostorná korbička, dokonalé pohodlí Stylový Design Navrženo v Nizozemsku Rozměry a hmotnost: ...Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 86 x 60 x 107 cm. Kompaktní rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 89 x 53 x 36 cm. Výška tlačné rukojeti: 89 až 108 cm Sedadlo (délka x šířka): 50 x 39 cm Opěradlo (výška): 56 cm Velikost kol vpředu/vzadu: 20/28 cm Hmotnost výrobku: 9,6 až 11,2 kg Nosnost: 22 kg Nosnost podložky pod rám: 10 kg/35 l Material & care: Materiál potahu: 100 % polyester Materiál držadel pro tlačení: Materiál: 100 % veganská kůže Pokyny pro údržbu: Všechny materiály lze prát v pračce při 30 °C. Kompatibilita: Kojenecká autosedačka: bugaboo Turtle by Nuna, bugaboo Turtle Air by Nuna, Maxi Cosi, cybex, BeSafe , Kiddy , Nuna, Britax Römer . bugaboo Novorozenecká vložka a přebalovací taška bugaboo Comfort Kolečko board , vanička, nánožník, Performance Zimní nánožník. bugaboo Organizér, držák na nápoje a Smartphone Holder bugaboo Slunečník, moskytiéra, Fox /Lynx/ Cameleon Vysoká Performance pláštěnka. Součástí dodávky: Rám s kolečky Sedadlo Upevnění lehátka Sluneční stříška Úložný prostor v podvozku (nákupní košík) Kryt proti dešti

Produkt je výrobek značky Bugaboo ,distribuovaný s EAN kódem 8717447563518.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bugaboo Fox Cub kočárek s korbičkou a sedačkou 2023 Black / Forest Green a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bugaboo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bugaboo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bugaboo Fox Cub kočárek s korbičkou a sedačkou 2023 Black / Forest Green
Právě si prohlížíte...

21139,- Kč