Bugaboo Donkey 5 Duo nástavec komplet Black /Grey Melange - 10% sleva

-10%
Bugaboo Donkey 5 Duo nástavec komplet Black /Grey Melange
5 738 6 376 219
5 738,- Kč

Původní cena: 6 376,- Kč


Hodnocení:


Bugaboo Donkey 5 Duo nástavec komplet Black /Grey Melange z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Bugaboo Donkey 5 Duo nástavec komplet Black /Grey Melange .

Zlevněné zboží

Rozšiřující sada Bugaboo Donkey 5 Duo vám dává možnost přeměnit kočárek Bugaboo Donkey 5 Mono na dvojitý kočárek pro sezení vedle sebe. Tuto skříňku můžete kombinovat s Bugaboo Donkey 5 základnou a Bugaboo Donkey 5 krytem stříšky a vytvořit tak kompletní kočárek pro dvě děti různého věku. Vyberte si z dostupných módních barev a přizpůsobte si jej podle svých představ. Tato rozšiřující sada obsahuje všechny prvky, aby byl váš Bugaboo Donkey 5 připraven pro vaši rozrůstající se rodinu: rám autosedačky/kočárku, madlo na přenášení, kompletní potah ...autosedačky, pláštěnku, držáky sluneční stříšky a klipy na sluneční stříšku. Potah sluneční stříšky není součástí dodávky, ale lze jej zakoupit samostatně. Podrobnosti o produktu: Ideální pro přestavbu kočárku bugaboo Donkey 5 Mono na dvojkombinaci vedle sebe. K dispozici v různých barvách - vyberte si svou oblíbenou barvu, která bude vyhovovat vašemu stylu Lehké a odolné materiály pro všechna nadcházející dobrodružství Snadné připevnění ke stávajícímu Donkey 5 Mono - stačí jen nacvaknout a vyrazit. Kompatibilní s: Bugaboo Donkey 2 Bugaboo Donkey 3 Bugaboo Donkey 5 Rozsah dodávky: Součástí dodávky je sedátko / rám nosítka Rukojeť pro přenášení Kompletní potah sedadla Pláštěnka Vzpěry sluneční stříšky Klipy sluneční stříšky

Produkt je výrobek značky Bugaboo ,distribuovaný s EAN kódem 8717447472452.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bugaboo Donkey 5 Duo nástavec komplet Black /Grey Melange a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bugaboo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bugaboo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bugaboo Donkey 5 Duo nástavec komplet Black /Grey Melange
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

5738,- Kč