Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bugaboo Black Forest Green Buggy Butterfly Complete / včetně břišní tyče zdarma

Bugaboo Black Forest Green Buggy Butterfly Complete / včetně břišní tyče zdarma

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bugaboo Black Forest Green Buggy Butterfly Complete / včetně břišní tyče zdarma z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Bugaboo Black Forest Green Buggy Butterfly Complete / včetně břišní tyče zdarma .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Vhodné od 6 měsíců do 22 kg Složení během sekundy: 1 ruka, sekunda, pohyb, to je vše Design Pokročilé odpružení 4 kol s extrémní manévrovatelností umožňuje tlačení jednou rukou a plynulou chůzi Obsahuje mimořádně prostornou a pohodlnou integrovanou vložku sedadla s polstrováním pro optimální ergonomii a integrovanou 5polohovou opěrku nohou Téměř zcela rovná poloha sklápění jednou rukou a od 30° do 143° a vše mezi tím Čtyřdílná sluneční stříška se stahovacím větrným štítkem, která udržuje vaše dítě v chladu a chrání ho př...ed sluncem Ergonomicky snadno nastavitelná, s otíratelnými/čistitelnými látkami Click Rychloupínací pásy a ramenní vycpávky Snadné zapínání, rozepínání a výškové nastavení Velký košík na podvozku pro vše, co potřebujete při svých městských dobrodružstvích (až 8 kg) superstar Měkká rukojeť, ke tkaniny Tkaniny jsou vodoodpudivé, odolné a měkké na dotek, což je pro vaše dítě velmi pohodlné. Snadné přenášení díky integrovanému popruhu Rozměry a hmotnost: Rozměry v rozloženém stavu (délka x šířka x výška): 92,5 x 45 x 102,4 cm Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 45 x 23 x 54 cm Výška rukojeti pro tlačení: 102,4 cm Plocha sedadla (délka): 63 cm Sklon opěradla: 111-145 Velikost kol vpředu/vzadu: 11,9/15,2 cm Hmotnost výrobku: 7,3 kg Nosnost sedadla: 22 kg Nosnost koše: 7 kg Material & care: Materiál potahu opěrky nohou: 100% polyamid Materiál potahu sedadla: 100% polyester Materiál nosného popruhu: 100% polyester Pokyny pro péči: Látky potahu sedáku, opěrky základny a nosného popruhu lze prát v pračce při 30 °C. Potah sedáku základny by se měl prát v ruce. Vždy se řiďte přesnými pokyny k praní uvedenými na štítku s údaji o péči. Kompatibilita: i-Size i-Size cybex: Cloud Z a Cloud Z2 , Cloud Q Next Nuna: Pipa Lite, Pipa , Pipa Lite LX. Cabrio Pebble Maxi Cosi: Fix, Rock, Plus Kiddy Evolution : Pro2 Britax Römer Baby Safe 3 i-Size Součástí dodávky je: Podvozek včetně rámu sedadla, opěrky nohou a vzpěr a svorek sluneční stříšky. Odpružené pneumatiky a ráfky Látka s pohodlnými pásy a sluneční stříškou (s kukátkem). Vložka sedadla Podvozkový koš Kryt proti dešti Ramenní popruh Břišní tyč Adapter U pozornění : Nejsou součástí dodávky.

Produkt je výrobek značky Bugaboo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bugaboo Black Forest Green Buggy Butterfly Complete / včetně břišní tyče zdarma a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bugaboo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bugaboo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bugaboo Black Forest Green Buggy Butterfly Complete / včetně břišní tyče zdarma
Právě si prohlížíte...

11491,- Kč