Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bubnový kompostér - 1 komora - 60 l

Bubnový kompostér - 1 komora - 60 l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bubnový kompostér - 1 komora - 60 l z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Bubnový kompostér - 1 komora - 60 l .

Detailní informace

Vyřešili jste kompostování? S bubnovým kompostérem je to pro vás hračka. Ať už se jedná o listí, posekanou trávu nebo dokonce organický odpad - rotační kompostér přemění odpad na hodnotný kompost. Dodává zahradě mnoho živin, umožňuje květinám kvést a zelenině nádherně růst. Rychlý kompostér mimořádně účinně podporuje přírodní procesy a poskytuje základ pro vaši další bohatou úrodu. Buben kompostéru se skládá z komory o objemu 60 l, kterou naplníte biologicky rozložitelným odpadem. Za tímto účelem otevřete a zavřete komoru posuvnými dvířky. Po n...aplnění nádoby ji nechte odpočinout. Po každém naplnění buben otočte, aby došlo k ideálnímu promíchání zahradního odpadu a zbytků potravin. Otvory na otočné trubce optimálně odvětrávají vnitřní prostor. Vnější plášť odolný proti UV záření a vodě udržuje teplo ve vnitřní komoře, což také podporuje proces rozkladu kompostu. Konstrukce rotačního kompostéru je velmi úsporná a vhodná i pro malé zahrady. Protože je buben mírně vyvýšený na robustním kovovém rámu, humus jednoduše vyprázdníte přímo do zahradního vozíku, který pohodlně zasunete pod otvor. Zahrádkářský tip: Pokud chcete kompostovat větve a větvičky, měli byste je nejprve rozdrtit. Pro získání kompostu bohatého na živiny jsou v zahradním odpadu vítaní "dříči", jako jsou houby, bakterie nebo kompostoví brouci a další drobní živočichové. Kopřivový hnůj nebo přidaný hnůj skotu však také pomáhají přeměnit zahradní odpad na bohatý humus.

Produkt je výrobek značky Hillvert ,distribuovaný s EAN kódem 4062859194572.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bubnový kompostér - 1 komora - 60 l a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hillvert a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hillvert najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bubnový kompostér - 1 komora - 60 l
Právě si prohlížíte...

1499,- Kč