Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BRITAX RÖMER Korba hluboká Smile 4 Jade Green

BRITAX RÖMER Korba hluboká Smile 4 Jade Green
BRITAX RÖMER Korba hluboká Smile 4 Jade Green
BRITAX RÖMER Korba hluboká Smile 4 Jade Green
BRITAX RÖMER Korba hluboká Smile 4 Jade Green

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BRITAX RÖMER Korba hluboká Smile 4 Jade Green z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BRITAX RÖMER Korba hluboká Smile 4 Jade Green .

Detailní informace

Hluboká korba SMILE 4 je tou nejlepší a nejzdravější volbou na dlouhé procházky, zejména během prvních měsíců života vašeho dítěte. Zcela rovná poloha vleže zajišťuje jízdu, která je pohodlná i bezpečná. Hluboká korba nabízí spoustu místa a měkce vypolstrovaný prostor, ve kterém může vaše dítě spokojeně růst, dokud nebude čas na sportovní kočárek. Díky velké stříšce a panoramatickým větracím okénkům bude vaše dítě moci velmi pohodlně objevovat svět. Snadná a rychlá manipulace Paměťová tlačítka na hluboké korbě SMILE 4 jsou perfektní, když ji po...třebujete sundat z kočárku a nechcete přitom dítě rušit. Poradíte si i jednou rukou – stačí stisknout tlačítka jedno po druhém a korbu zvednout. Abyste mohli být opravdu klidní, praktické ukazatele signalizují, zda je hluboká korba bezpečně upevněná. Ochrana před přírodními živly Hluboká korba SMILE 4 má extra velkou stříšku s roztahovací clonou proti slunci a ochranný faktor UPF 50+ pro ochranu vašeho dítěte před sluncem. Zároveň můžete otevřít extra velká panoramatická ventilační okénka pro vylepšenou cirkulaci vzduchu. To také dítěti umožní dobře vidět ven a pozorovat okolní svět. Snadná přeprava Hluboká korba SMILE 4 se dá složit velmi naplocho, a snadno se tak vejde do kufru auta. Můžete ji tedy s sebou vzít na jakoukoli cestu a budete mít dostatek místa pro všechny ostatní nezbytnosti. Vaše dítě si tak bude moci i na cestách užívat spánek v pohodlí. Technické parametry: rozměry (V x Š x H): 20 × 82 × 39.5 cm vnitřní rozměry (V x Š x H): 20 × 73 × 33 cm váha výrobku: 3.5 kg

Produkt je výrobek značky Britax Römer ,distribuovaný s EAN kódem 4000984708264.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Alberto Lissy Green Fantasy 32/R

Velikost 32/R / Green / Pro ženy / Alberto
2 109,- Kč
Detail

Alberto Lissy Green Fantasy 34/R

Velikost 34/R / Green / Pro ženy / Alberto
3 390,- Kč
1 709,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BRITAX RÖMER Korba hluboká Smile 4 Jade Green a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Britax Römer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Britax Römer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BRITAX RÖMER Korba hluboká Smile 4 Jade Green
Právě si prohlížíte...

5000,- Kč