Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Britax Römer dětská autosedačka Baby-Safe 3 i-Size 2022 Midnight Grey - 16% sleva

-16%
Britax Römer dětská autosedačka Baby-Safe 3 i-Size 2022 Midnight Grey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Britax Römer dětská autosedačka Baby-Safe 3 i-Size 2022 Midnight Grey z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Britax Römer dětská autosedačka Baby-Safe 3 i-Size 2022 Midnight Grey .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: i-Size / velikost: 40 až 83 cm tělesné výšky, hmotnost: 0 až 13 kg, věk: od narození do cca 15 měsíců. Dětská autosedačka Baby-Safe 3 i-Size vás a vaše dítě doprovází od narození do 15 měsíců věku. Vyjímatelná novorozenecká vložka a technologie pro rovnou polohu vleže zajišťují maximální ergonomické pohodlí. Nasazení a připoutání dítěte je rychlé a snadné: stačí otočit autosedačku Baby-Safe 3 i-Size směrem k otevřeným dveřím auta, když je připojena k základně Flex Base iSENSE (prodává se samostatně). Dětský kočárek Baby-...Safe 3 i-Size lze snadno připojit k základně Flex Base iSENSE (prodává se samostatně) a k celé řadě dalších kočárků* (prodávají se samostatně). Novorozenec jede nejbezpečněji, když leží pohodlně a ergonomicky. Díky naší integrované a patentované technologii pro rovnou polohu ležení můžete polohu ležení přizpůsobit různým rovinám a velikosti dítěte. Přiložená novorozenecká vložka s odnímatelnými pěnovými polštářky tlumícími nárazy chrání vaše dítě a poskytuje mu dodatečnou oporu. Zmenšuje velikost sedadla pro větší pohodlí. Jsme přesvědčeni, že pětibodový systém bezpečnostních pásů je nejlepším způsobem ochrany dítěte v autosedačce. Důvodem je optimální upevnění dítěte v ochranné skořepině autosedačky. V případě nárazu rozděluje systém pásů síly, které působí při nárazu, do pěti bodů a zmírňuje je: na ramenou, na bocích a na sponě pásu mezi nohama. V případě nehody tak bude vaše dítě chráněno ze všech stran. Jednodušší už to být nemůže: naši polstrovanou opěrku hlavy a ramenní popruhy můžete nastavit jednou rukou tak, aby vyhovovaly velikosti vašeho dítěte. Promyšlené: rukojeť pro přenášení lze snadno nastavit dozadu, abyste mohli dítě pohodlně umístit do nosítka. Stačí odemknout tlačítka na obou stranách rukojeti. Velmi chytré: Sluneční stříška s ochranou proti slunci UPF 50+ chrání dítě nejen před sluncem, ale také před větrem. A to jak v autě, tak v kočárku. Nově navržené potahy jsou obzvláště elegantní a útulné. Prémiové potahy jsou vyrobeny z ještě měkčí tkaniny a poskytují vašemu dítěti větší pohodlí v kombinaci s lepším přizpůsobením. Prozíravě jsme vyvinuli potah sedačky, který lze prát v pračce a který lze snadno sundat, aniž byste museli sundávat bezpečnostní pásy. Sedadlo tak můžete během chvilky opět vyčistit a pokračovat v práci. Certifikace pro letadla: Naše dětské autosedačky a dětské nosiče jsou bezpečné nejen na zemi. Poskytují také ochranu a pohodlí vašemu dítěti při cestování letadlem. Další informace získáte u své letecké společnosti. Rozměry a hmotnost: Rozměry (výška/šířka/hloubka): 58 x 44 x 67 cm Maximální hmotnost těla: 13 kg Hmotnost: 4,6 kg Instalace: proti směru jízdy 40 až 83 cm Součástí dodávky je: Dětská autosedačka Baby-Safe 3 i-Size Sluneční stříška Novorozenecká vložka Návod k použití

Produkt je výrobek značky Britax Römer ,distribuovaný s EAN kódem 4000984312355.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

15 290,- Kč
14 724,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Britax Römer dětská autosedačka Baby-Safe 3 i-Size 2022 Midnight Grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Britax Römer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Britax Römer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Britax Römer dětská autosedačka Baby-Safe 3 i-Size 2022 Midnight Grey
Právě si prohlížíte... - 16% sleva

5005,- Kč