Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Britax Römer autosedačka Baby-Safe 3 i-Size +Flex Base 5Z 2023 Jade Green

Britax Römer autosedačka Baby-Safe 3 i-Size +Flex Base 5Z 2023 Jade Green

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Britax Römer autosedačka Baby-Safe 3 i-Size +Flex Base 5Z 2023 Jade Green z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Britax Römer autosedačka Baby-Safe 3 i-Size +Flex Base 5Z 2023 Jade Green .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu Baby-Safe 3 i-Size : Vhodné od 0 do 13 kg, věk: od narození do cca 15 měsíců. Vaše novorozené dítě jezdí nejbezpečněji, když pohodlně a ergonomicky leží. Novorozenecká vložka chrání vaše dítě a poskytuje mu dodatečné pohodlí. Systém 5bodových bezpečnostních pásů pro ochranu dítěte v autosedačce Snadné nastavení opěrky hlavy a bezpečnostních pásů jednou rukou Nastavitelnou rukojeť pro přenášení lze snadno nastavit proti směru jízdy Sluneční stříška UPF 50+ chrání vaše dítě nejen před sluncem, ale také před větrem Nově navr...žené potahy jsou obzvláště elegantní a útulné Podrobnosti o produktu Základna station Flex Base 5Z: Lze používat od narození do 15 měsíců (s dětským nosítkem Baby-Safe 5Z) nebo od 3 měsíců do cca 4 let (s následnou autosedačkou Dualfix 3 i-Size ). Se základnou Flex Base 5Z jste připraveni na čtyři roky pohodlného bezpečí na cestách. Otočná funkce základny vám umožní sedačku bez námahy otáčet. Opěrná tyč nejenže pomáhá zabránit převrácení sedačky v případě nehody, ale lze ji také nastavit o celých 8 stupňů. Díky jasně slyšitelnému cvaknutí si můžete být vždy jisti, že je sedačka správně nainstalována. Jasně viditelný indikátor na uvolňovacím tlačítku základny station poskytuje další jistotu správné instalace. Snadné skladování díky sklopení opěrné nohy Rozměry a hmotnost: Bezpečné rozměry (v x š x h): 58 x 44 x 67 cm. Rozměry základny station (v x š x h): 43,5 x 44 x 66 cm. Maximální hmotnost těla: 13 kg Hmotnost dětského trezoru: 4,6 kg Hmotnost základny station : 9,5 kg Součástí dodávky je: Dětská autosedačka Baby-Safe 3 i-Size Základna station Flex Base 5Z Novorozenecká vložka Návod k použití Sluneční stříška

Produkt je výrobek značky Britax Römer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

15 290,- Kč
14 724,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Britax Römer autosedačka Baby-Safe 3 i-Size +Flex Base 5Z 2023 Jade Green a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Britax Römer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Britax Römer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Britax Römer autosedačka Baby-Safe 3 i-Size +Flex Base 5Z 2023 Jade Green
Právě si prohlížíte...

12216,- Kč