Britax Römer dětská autosedačka Adventure Plus 2022 Burgundy Red - 33% sleva

-33%
Britax Römer dětská autosedačka Adventure Plus 2022 Burgundy Red
2 129 3 173 80
2 129,- Kč

Původní cena: 3 173,- Kč


Hodnocení:


Britax Römer dětská autosedačka Adventure Plus 2022 Burgundy Red z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Britax Römer dětská autosedačka Adventure Plus 2022 Burgundy Red .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: i-Size / Velikost: 100 až 150 cm tělesné výšky, hmotnost: 15 až 36 kg, věk: přibližně od 3,5 do 12 let. ADVENTURE PLUS je bezpečná a pohodlná autosedačka, která je vhodná pro všechny cesty. Lze ji snadno připevnit bezpečnostním pásem vozidla, a proto je ideální pro ty, jejichž vozidlo není vybaveno kotevními body ISOFIX . ADVENTURE PLUS byl vyvinut podle nové normy i-Size . Autosedačka se rychle instaluje pomocí bezpečnostního pásu automobilu a poskytuje vysokou úroveň bezpečnosti v silničním provozu. Díky bohatě polstro...vaným látkovým potahům a optimalizovanému povrchu sedadla jsou delší cesty ještě pohodlnější. Díky tenkému provedení Design s lze na zadní sedadla mnoha vozidel instalovat až tři sedadla ADVENTURE PLUS. Na rozdíl od našich konkurentů vyrábíme většinu našich autosedaček v Německu. To zaručuje nejen nejvyšší kvalitu výroby, ale také zkracuje přepravní vzdálenosti, a tím výrazně snižuje dopad na životní prostředí. Opěrka hlavy byla vyvinuta tak, aby byla pohodlná zejména pro starší děti. Lze jej snadno nastavit do správné polohy. Někdy je v autě velký chaos. Snadno se může stát, že se vám vylije nápoj nebo že se vašemu dítěti udělá z řízení špatně. Moudře jsme vyvinuli potah sedadla, který lze prát v pračce a který lze snadno sejmout. Naše dětské autosedačky s opěradly chrání vaše dítě třemi způsoby: skořepina autosedačky chrání dítě od hlavy až po boky, zejména v případě bočního nárazu. Opěradlo dětské sedačky je nastavitelné. Díky tomu jej můžete nastavit podle úhlu autosedačky tak, aby lépe pasovalo a dítě sedělo v pohodlnější poloze. Tuto dětskou sedačku lze instalovat pomocí tříbodového bezpečnostního pásu vozidla. To je výhodné při instalaci dětské autosedačky do různých automobilů, které nemusí mít všechny kotevní body ISOFIX . Rozměry a hmotnost: Rozměry (hloubka x šířka x výška): 42 x 44 x 42 cm. Rozměry ve složeném stavu (hloubka x šířka x výška): 68 x 45 x 46 cm Výška: 63 - 83 cm Hmotnost výrobku: 5,2 kg Součástí dodávky je: Britax Römer Adventure Plus Návod k obsluze

Produkt je výrobek značky Britax Römer ,distribuovaný s EAN kódem 4000984707229.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: červená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Britax Römer dětská autosedačka Adventure Plus 2022 Burgundy Red a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Britax Römer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Britax Römer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Britax Römer dětská autosedačka Adventure Plus 2022 Burgundy Red
Právě si prohlížíte... - 33% sleva

2129,- Kč