Boni Pueri - Nejkrásnější koledy (CD) - 7% sleva

-7%
Boni Pueri - Nejkrásnější koledy (CD)
139 149 932
139,- Kč

Původní cena: 149,- Kč


Hodnocení:


Boni Pueri - Nejkrásnější koledy (CD) z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu DVD premiéry a budete spokojení s dodaným Boni Pueri - Nejkrásnější koledy (CD) .

Zlevněné zboží

CD Album Boni Pueri - Nejkrásnější koledy (2007). 27 vánočních koled a písní na CD. Vánoční evergreeny v podání Českého chlapeckého sboru Boni pueri a Jaroslava Tůmy. Štědrej večer nastal, Slyšeli jsme v Betlémě, Pásli ovce Valaši, Slyšte, slyšte pastuškové, Půjdem spolu do Betléma, Syn Boží se nám narodil, Co se stalo, přihodilo, Kristus Pán se narodil, Ejhle chasa naša, Byla cesta, byla ušlapaná, Čas radosti, veselosti, Narodil se Kristus Pán, Jak jsi krásné neviňátko, Nesem vám noviny, Veselé vánoční hody, Já bych rád k Betlému, Štěstí, zdra...ví, pokoj svatý, Dej Bůh štěstí, Poslechněte mne málo, Hajej, nynej, Ježíšku, Hlehle, támhle v Betlémě. Boni pueri, Český chlapecký sbor Sbormistři Pavel Horák a Jakub Martinec Jaroslav Tůma - varhany Vteplých červencových dnech se v kostele v Rychnově nad Kněžnou rodil vánoční titul špičkového chlapeckého sboru Boni pueri. Do letních dnů prozářených sluncem se nesly ty nejkrásnější koledy. A tato pohoda, která zde vládla, zůstala i ve zvuku nahrávky a bude vyzařovat po celé vánoční období. Jsou to opravdu ty nejkrásnější vánoční skvosty, které se třpytí ve hlasech chlapeckého sboru i ve varhanách rozeznělých Jaroslavem Tůmou. Posluchači se mají opravdu na co těšit. Vánoce se pomalu, ale neodvratně blíží.

Produkt je výrobek značky Supraphon ,distribuovaný s EAN kódem 099925393328.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Boni Pueri - Nejkrásnější koledy (CD) a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Supraphon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Supraphon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Boni Pueri - Nejkrásnější koledy (CD)
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

139,- Kč