Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Bio*nebio Bio vegan čokoláda mandle - pomeranč 80 g

Bio*nebio Bio vegan čokoláda mandle - pomeranč 80 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bio*nebio Bio vegan čokoláda mandle - pomeranč 80 g z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

PilulkaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pilulka a budete spokojení s dodaným Bio*nebio Bio vegan čokoláda mandle - pomeranč 80 g .

Detailní informace

Bio vegan čokoláda mandle-pomeranč 80g Bio vegan čokoláda mandle - pomeranč. Tato "nemléčná čokoláda" ochucená mandlemi v karamelu s kousky sušeného pomeranče. Neobsahuje mléko, ale sušený rýžový nápoj. Vhodná i pro vegany. Veganské čokolády iChoc jsou vyráběny německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina vyrábí čokolády již déle než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s nejlepšími bio surovinami, moderním vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou vysoké kvality. Složení: řepný cukr*, kakaové máslo* 25 %, pohanková mouka*, kakaová ...hmota* 10,2 %, pražené sekané mandle* 4 %, mouka ze zemních mandlí*, pomerančový granulát* 3 % (cukr*, zahuštěná pomerančová šťáva*, jablečné pyré*, rýžová mouka*, glukózový sirup*, fruktózový sirup*, pomerančové buňky*, kakaové máslo*, zahušťovadlo: pektin, okyselující látka: kyselina citrónová, pomerančový olej*), mandlový olej* 2,3 %, mleté lískové oříšky*, pomerančový olej*, mořská sůl, výtažek z vanilky*. Suroviny označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny 37 % min. UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Vzhledem ke způsobu výroby může čokoláda obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka a lepku. Obsah: 80g Země půvdou: Německo UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Vzhledem ke způsobu výroby může čokoláda obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka a lepku.

Produkt je výrobek značky Bio*nebio ,distribuovaný s EAN kódem 4044889004618.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bio*nebio Bio vegan čokoláda mandle - pomeranč 80 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bio*nebio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bio*nebio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bio*nebio Bio vegan čokoláda mandle - pomeranč 80 g
Právě si prohlížíte...

57,- Kč