Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

BIKESTAR Alu dětské kolo pro mládež Mountain / 20 palcová kola / Petrol - 21% sleva

-21%
BIKESTAR Alu dětské kolo pro mládež Mountain / 20 palcová kola / Petrol

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BIKESTAR Alu dětské kolo pro mládež Mountain / 20 palcová kola / Petrol z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným BIKESTAR Alu dětské kolo pro mládež Mountain / 20 palcová kola / Petrol .

Zlevněné zboží

Cool kids- Mountain kolo v barvě Petrol pro děti od 6 let. Kvalitní práce Velmi stabilní hliníkový rám pro každodenní použití na horách, ve městě nebo do školy. Velikost pneumatik 20 palců a rámu 12 palců je vhodná pro chlapce nebo dívky od 125 cm. Komponenty Shimano Se 7rychlostní přehazovačkou Shimano s téměř bezproblémovým převodem jste připraveni na každou situaci. Obzvláště přilnavé kotoučové brzdy vpředu i vzadu zajišťují potřebnou kontrolu. Úplné zavěšení Celoodpružené kolo Mountain má odpruženou přední vidlici i rám, takže jízda v terén...u je lépe tlumená. Kromě vyššího jízdního komfortu přispívá plné odpružení také k bezpečnosti a potěšení z jízdy: Díky odpružení rámu se zvyšuje kontakt se zemí, což MTB kolu dodává lepší trakci. Kvalita výrobku BIKESTAR se specializuje na výrobu vysoce kvalitních jízdních kol, která jsou schopna odolávat každodenní i mimořádné zátěži. Proto jsou použity pouze vysoce kvalitní komponenty, které přispívají k bezpečnosti a dlouhé životnosti kola Mountain . Rychlá montáž Toto kolo se dodává z 90 % smontované. Montáž je rychlá a snadná a v případě potřeby je vám k dispozici zákaznický servis společnosti BIKESTAR. Podrobnosti o produktu: Výška sedla: 62-76 cm Výška řídítek: 75-76 cm hmotnost: 11 kg Velikost rámu: 12 palců Převody: 7 (Shimano) Materiál rámu: hliník 6061 Vidlice: odpružená vidlice se zdvihem 55 mm Řadicí páka: Shimano Tourney SL-RS25-7R Zadní přehazovačka: Shimano RD-TY21 Brzdy: Kotoučové brzdy Řetěz: KMC Pneumatiky: 20 x 2,10 hliníkové dvojité stěny Max. zatížení (včetně užitečného zatížení): 50 kg 90 % kola se dodává smontované. Věk: od 6 let Pozor Nevhodné pro děti do 6 let. Používejte s ochrannými pomůckami.

Produkt je výrobek značky Bikestar ,distribuovaný s EAN kódem 4260184717590.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BIKESTAR Alu dětské kolo pro mládež Mountain / 20 palcová kola / Petrol a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bikestar a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bikestar najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BIKESTAR Alu dětské kolo pro mládež Mountain / 20 palcová kola / Petrol
Právě si prohlížíte... - 21% sleva

8386,- Kč