BIBS Dudlíky kaučukové Baby Bottle, střední průtok

BIBS Dudlíky kaučukové Baby Bottle, střední průtok
185 185 227
185,- Kč

Původní cena: 185,- Kč


Hodnocení:


BIBS Dudlíky kaučukové Baby Bottle, střední průtok z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BIBS Dudlíky kaučukové Baby Bottle, střední průtok .

Detailní informace

Kaučukové dudlíky určené pro BIBS Baby Bottle skleněné láhve. BIBS skleněné kojenecké láhve jsou zárukou, že miminka přijdou při krmení do kontaktu jen s kvalitním prémiovým a bezpečným materiálem. BIBS Baby Bottle dudlíky jsou vyrobeny z přírodního kaučuku, který je u dětí mimořádně oblíbený díky své specifické chuti a vůni. Jejich kulatý tvar typický pro BIBS podporuje podobné umístění jazyka a správnou aktivní techniku ​​sání jako při kojení. Dovoluje tak snadno kombinovat kojení s krmením z láhve. Unikátní antikolik...ový ventil ve tvaru srdíčka zabrání, aby se do bříška miminka dostával vzduch a napomáhá tak klidnému krmení bez bolesti bříška a výskytu kolik. Vlastnosti: Kulatý tvar dudlíku, který děti znají u BIBS Colour dudlíků. Oblíbená chuť a vůně přírodního kaučuku. Unikátní antikolikový ventil ve tvaru srdíčka. Doporučeno porodními asistentkami na podporu přirozeného kojení. Všechny části ze 100% bezpečného potravinářského materiálu bez obsahu BPA, PVC a ftalátů, 100% recyklovatelné. OBSAH BALENÍ: 2 ks dudlík z přírodního kaučuku (pomalý nebo střední průtok). BIBS Baby Bottle splňuje následující normy: EN 1400+A2 EN 14350:2020 EN 71–3–2019 DIN EN 12868 2017–04 DIN EN 1186 2002–07 DIN CEN/TS 13130–23 2005–05 DIN EN ISO 11885 2009–09 ČIŠTĚNÍ: Před prvním použitím sterilizujte ponořením do vroucí vody po dobu 5 minut. Sterilizaci později opakujte podle potřeby. Čistěte ručně s použitím jemného saponátu, důkladně opláchněte a nechte vyschnout. Nemyjte v myčce nádobí. Neohřívejte/nes­terilizujte v mikrovlnce. Dudlík nevystavujte přímému slunečnímu záření ani jiným zdrojům tepla. Z hygienických a bezpečnostních důvodů dudlík vyměňte za nový každých 4–6 týdnů.

Produkt je výrobek značky Bibs ,distribuovaný s EAN kódem 5713795220878.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BIBS Dudlíky kaučukové Baby Bottle, střední průtok a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bibs a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bibs najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BIBS Dudlíky kaučukové Baby Bottle, střední průtok
Právě si prohlížíte...

185,- Kč