Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezpečnostní zámek Bluetouch s otočným klepetem

Bezpečnostní zámek Bluetouch s otočným klepetem
Bezpečnostní zámek Bluetouch s otočným klepetem
Bezpečnostní zámek Bluetouch s otočným klepetem
Bezpečnostní zámek Bluetouch s otočným klepetem

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezpečnostní zámek Bluetouch s otočným klepetem z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bezpečnostní zámek Bluetouch s otočným klepetem .

Detailní informace

Bezpečnostní zámek Bluetouch Ochraňte svoje kolo, elektrickou koloběžku nebo motorku před krádeží s bezpečnostním zámkem Bluetouch, vybaveným otočným klepetem. Robustní a přitom dobře skladný bezpečnostní zámek umožňuje pomocí svého 140 centimetrů dlouhého a silného lana zabezpečit váš dopravní prostředek před nenechavými rukami zlodějů. Špičková ochrana před zloději Nedejte zlodějům žádnou šanci. V dnešní době, kdy jsou krádeže kol, elektrických koloběžek i motorek prakticky na denním pořádku, můžete svůj dopravní prostředek skvěle zabezpečit ...pomocí bezpečnostního zámku Bluetouch se západkou, poskytující vysokou odolnost proti vylomení. Zámek disponuje otočným klepetem, které se díky adaptabilním rozměrům lehce přizpůsobí průměru tyče kola nebo koloběžky. Robustní a přitom skladný Přestože na první pohled zaujme svým robustním vzhledem, je zámek překvapivě dobře skladný a jednoduše jej tak můžete převážet v tašce na předních řídítkách. Součástí je nadstandardně dlouhé lano o délce 140 centimetrů, které lze obtočit i kolem širokého sloupu. 4mm vnitřní ocelové lano nabízí vysokou odolnost a je chráněno vnějším pláštěm, který zabraňuje poškrábání vašeho kola nebo koloběžky.

Produkt je výrobek značky Bluetouch ,distribuovaný s EAN kódem 8594161629429.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezpečnostní zámek Bluetouch s otočným klepetem a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bluetouch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bluetouch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezpečnostní zámek Bluetouch s otočným klepetem
Právě si prohlížíte...

799,- Kč