Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Bezpečnostní obuv S1P PUMA Safety Omni Blue Low SRC 643610-44, vel.: 44, modrá, stříbrná, 1 pár

Bezpečnostní obuv S1P PUMA Safety Omni Blue Low SRC 643610-44, vel.: 44, modrá, stříbrná, 1 pár

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezpečnostní obuv S1P PUMA Safety Omni Blue Low SRC 643610-44, vel.: 44, modrá, stříbrná, 1 pár z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FonetipZískejte tento produkt se slevou z obchodu Fonetip a budete spokojení s dodaným Bezpečnostní obuv S1P PUMA Safety Omni Blue Low SRC 643610-44, vel.: 44, modrá, stříbrná, 1 pár .

Detailní informace

PopisBreathActive Mikrokanály vícevrstvé podšívky slouží pro aktivní prodyšnost a odvod potu. Podešev z PU Odolná vůči oděru a přesto flexibilní - profil této podešve zajišťuje vysokou odolnost vůči skluzu také na mokrém povrchu. EverComfort Ergonomicky tvarovaná vložka umožňuje správné usazení a optimální oporu nohy. Perforace a hydrofobní a antibakteriální textilní potah zajišťuje výborný odvod vlhkosti, zatímco polštářek v patní oblasti skvěle tlumí nárazy. Ocelová špička Ocelová špička s větším prostorem pro prsty pro větší pohodlí. Mezipod...ešev z PU Lehká a tlumící mezipodešev z PU absorbuje nárazy po celé ploše nohy. Svrchní materiál Díky homogennímu a odolnému semišovému povrchu jsou tyto boty prodyšnější a lépe snášení tvrdé pracovní podmínky.
Technické parametryMateriálVelurová kůžeStupeň zabezpečeníS1PMateriál (podrážka)PolyuretanBarvaModrá · Stříbrnável.44Systém zapínání (obuvi)ŠněrovadlaOchranná krytkaOcelKategorie produktuBezpečnostní obuv]]>

Produkt je výrobek značky Puma Safety ,distribuovaný s EAN kódem 4051428063951.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezpečnostní obuv S1P PUMA Safety Omni Blue Low SRC 643610-44, vel.: 44, modrá, stříbrná, 1 pár a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Puma Safety a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Puma Safety najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezpečnostní obuv S1P PUMA Safety Omni Blue Low SRC 643610-44, vel.: 44, modrá, stříbrná, 1 pár
Právě si prohlížíte...

2838,- Kč