Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezdrátová sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro, černá

Bezdrátová sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro, černá
Bezdrátová sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro, černá
Bezdrátová sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro, černá
Bezdrátová sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezdrátová sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro, černá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bezdrátová sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro, černá .

Detailní informace

Bluetooth sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro Zbavte se jednou provždy otravných kabelů a užijte si poslech vaší oblíbené hudby doma, při sportu nebo v práci bez jakýchkoli omezení. Bluetooth sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro v černé barvě vám díky svému aktivnímu potlačení hluku umožní vychutnat si poslech hudby bez okolního ruchu, ohromí vás vytříbenou kvalitou Hi-Fi zvuku a ve spojení s nabíjecím pouzdrem vás zabaví poslechem až na 24 hodin. Inteligentní potlačení hluku Oprostěte se od rušivých okolních vlivů a užijte si ničím nerušený poslech svých pla...ylistů i na ulici, v posilovně nebo kavárně. Zcela nová inteligentní technologie adaptivního potlačení hluku, která dokáže podle intenzity okolního ruchu zvolit ideální režim potlačení do hloubky až 40 dB, umožňuje účinně odfiltrovat vše, co by vás mohlo rušit a zajistí nerušené hudební zážitky. Prostorový zvuk v Hi-Fi kvalitě Nechejte se při poslechu playlistů nebo sledování filmů pohltit prostorovým zvukem, který vás obklopí a zajistí ještě intenzivnější zážitky. 10mm dynamický měnič se dvěma magnety, potažený membránou DLC, zajišťuje ve spolupráci s kodekem LHDC 4.0 špičkový zvuk Hi-Fi úrovně i s těmi nejjemnějšími detaily. Technologie prostorového zvuku vás obklopí zvukem, který zůstává na svém místě, i když pohnete hlavou. Lehká, pohodlná a ergonomická sluchátka Bavte se poslechem hudby při chůzi po městě i sportování. Jejich ergonomický design se 14bodovým zakřivením a výběrem z několika velikostí špuntů do uší, nebo hmotnost pouhých 4,9 gramu na jedno sluchátko, dělá z Xiaomi Buds 3T Pro ideálního společníka pro aktivní jedince. Díky voděodolnosti IP55 navíc nemají strach z vody, takže si můžete užívat poslech i při tréninku. Mimořádná výdrž až 24 hodin Pokud je hudba důležitou součástí vašeho života, jistě nechcete přerušovat poslech v polovině dne kvůli slabé baterii. Xiaomi Buds 3T Pro proto zaujmou skvělou výdrží až 6 hodin na jedno nabití, přičemž ve spojení s nabíjecím pouzdrem dosahuje jejich výdrž až 24 hodin. Pouzdro je navíc kompatibilní s nabíjecím protokolem Qi, takže je možné jej dobíjet i bezdrátově. Připojení ke dvěma zařízením Nechcete zmeškat žádný důležitý hovor? Sluchátka můžete jednoduše připojit až ke dvěma zařízením se systémy Android, iOS nebo Windows, díky čemuž budete mít příchozí hovory pod naprostou kontrolou. Stačí jednoduše otevřít nabíjecí pouzdro v blízkosti telefonu Xiaomi a klepnout na vyskakovací okno. Jednoduché dotykové ovládání Ovládání hlasitosti, přepínání režimů nebo pozastavení hudby hravě zvládnete i pouhým dotykem. Jednoduché dotykové ovládání zajišťuje pohodlnou obsluhu sluchátek, která vyžaduje jen několik málo klepnutí.

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177749216.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdrátová sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátová sluchátka Xiaomi Buds 3T Pro, černá
Právě si prohlížíte...

2249,- Kč