Betadine 100mg/g mast 20g

Betadine 100mg/g mast 20g
114 109 868
114,- Kč

Původní cena: 109,- Kč


Hodnocení:


Betadine 100mg/g mast 20g z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, léčivé přípravky a léky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Betadine 100mg/g mast 20g .

Detailní informace

Přípravek se používá na popáleniny, řezné a tržné rány, odřeniny, vředová onemocnění kůže způsobená špatnou výživou tkáně (např. proleženiny, bércový vřed) a různá kožní onemocnění spojená s infekcí. U vředových onemocnění kůže (proleženiny, bércový vřed) a u kožních onemocnění spojených s infekcí přípravek používejte pouze po poradě s lékařem. Bez porady s lékařem lze přípravek použít k dezinfekci neporušené kůže a k dezinfekci ran. V ostatních případech se přípravek používá na doporučení lékaře, nebo přípravek aplikuje sám lékař či zdravotní ...sestra. Nepoužívejte přípravek Betadine: Jestliže jste alergický(á) na jodovaný povidon nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku. Jestliže máte poruchu funkce štítné žlázy (např. hypertyreóza - zvýšená činnost štítné žlázy) nebo jiná akutní onemocnění štítné žlázy. Před nebo během scintigrafie radioaktivním jodem (vyšetření, při kterém je podán radioaktivní jód) nebo léčbě zhoubného nádoru štítné žlázy radioaktivním jodem. Po léčbě scintigrafií radioaktivním jódem nebo léčbě karcinomu štítné žlázy radioaktivním jódem má být mezi poslední expozicí jodovanému povidonu a vyšetřením vhodný odstup nejméně 1-2 týdny. Jestliže máte kožní zánět podobný herpetickému zánětu (tzv. Dühringova herpetiformní dermatitida). S přípravky obsahujícími rtuť, protože současné použití může poškodit kůži.

Produkt je výrobek značky Betadine ,distribuovaný s EAN kódem 5995327165646.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Betadine, Zdravotní péče Betadine, Léčivé přípravky a léky Betadine.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Betadine 100mg/g mast 20g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, léčivé přípravky a léky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Betadine a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Betadine najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Betadine 100mg/g mast 20g
Právě si prohlížíte...

114,- Kč