Bentley Beyond The Collection Majestic Cashmere - EDP 100 ml

Bentley Beyond The Collection Majestic Cashmere - EDP 100 ml
2 949 2 949 237
2 949,- Kč

Původní cena: 2 949,- Kč


Hodnocení:


Bentley Beyond The Collection Majestic Cashmere - EDP 100 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Bentley Beyond The Collection Majestic Cashmere - EDP 100 ml .

Detailní informace

Beyond The Collection Majestic Cashmere je dřevitá pižmová parfémová voda pro muže. Vůně z kolekce Bentley Beyond The Collection se inspiruje exotickými destinacemi a vášní zakladatele značky Waltera Owena Bentleyho pro cestování, který cestování chápal jako jednu ze základních lidských potřeb. Tato vůně vás přenese na místo v Indii zvané Goa, které je význačné tropickými plážemi a kulturou, ve které se mísí hinduistický, portugalský a osmanský vliv. Očistná vůně kadidla se mísí s kořeněným koriandrem a pižmovými semínky ambrette. V srdci vůně ...naleznete luxusní vůni kašmírového dřeva, které se snoubí s kořenem kosatce a nasládlou vůni fazole tonky. Intenzivní dřevitá stopa bourbonského vetiveru se prolíná se smyslným pižmem, labdanem a pačuli. Mužná a smyslná vůně pro všechny muže s dobrodružným duchem. Vůně byla uvedena na trh v roce 2019 a tvůrkyní vůně je Julie Masse.

Produkt je výrobek značky Bentley ,distribuovaný s EAN kódem 7640171192802.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bentley Beyond The Collection Majestic Cashmere - EDP 100 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bentley a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bentley najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bentley Beyond The Collection Majestic Cashmere - EDP 100 ml
Právě si prohlížíte...

2949,- Kč