Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Benlemi Dětská hřebenová matrace WAVE ze studené HR pěny Rozměr: 120 x 200 cm

Benlemi Dětská hřebenová matrace WAVE ze studené HR pěny Rozměr: 120 x 200 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Benlemi Dětská hřebenová matrace WAVE ze studené HR pěny Rozměr: 120 x 200 cm z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Benlemi a budete spokojení s dodaným Benlemi Dětská hřebenová matrace WAVE ze studené HR pěny Rozměr: 120 x 200 cm .

Detailní informace

Pěnová matrace WAVE s hřebeny pro pohodlný spánek Spánkem trávíme až třetinu každého dne. Základ je, abyste ho měli kvalitní a s pěnovou matrací WAVE s hřebeny od rodiny Benlemi budete snít jako miminka. Jde o plně antialergenní matraci s výškou 15 cm a rozměry vhodnými do různých velikostí postelí. Náplň tvoří HR pěna T25 a T28, která je ve vrstvách na sobě s mezerami, které vám pomohou získat větší pohodlí při spánku. Jak to celé funguje? Jakmile si lehnete, tak vrstvy se do sebe vnoří a přizpůsobí jakékoliv vaší spac...í poloze. Vše je navíc spojováno přírodním švýcarským lepidlem na vodní bázi. Antialergenní potah je možné rozdělit na dvě poloviny a snadno prát na 60 °C. Zajistěte pro sebe odpočinek, který si zasloužíte. Výroba konzultována s ortopedy! Barvy produktu na obrázku se mohou lehce lišit v závislosti na nastavení Vašeho monitoru.

Produkt je výrobek značky Benlemi ,distribuovaný s EAN kódem 0745110061717.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 20 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Benlemi Dětská hřebenová matrace WAVE ze studené HR pěny Rozměr: 120 x 200 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Benlemi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Benlemi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Benlemi Dětská hřebenová matrace WAVE ze studené HR pěny Rozměr: 120 x 200 cm
Právě si prohlížíte...

7332,- Kč