Bavlněné renforcé ložní povlečení PERSIA béžová

Bavlněné renforcé ložní povlečení PERSIA béžová
Bavlněné renforcé ložní povlečení PERSIA béžová
Bavlněné renforcé ložní povlečení PERSIA béžová
Bavlněné renforcé ložní povlečení PERSIA béžová
749 749 912
749,- Kč

Původní cena: 749,- Kč


Hodnocení:


Bavlněné renforcé ložní povlečení PERSIA béžová z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

DecodomaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Decodoma a budete spokojení s dodaným Bavlněné renforcé ložní povlečení PERSIA béžová .

Detailní informace

Moderní ložnice se stále více mění v místo sloužící nejen k pasivnímu odpočinku. Po celý den by měla být upravená a večer vás přivítat elegantně oblečeným lůžkem. Pro spokojený spánek je potřeba, aby povlečení bylo příjemné pokožce a dobře prodyšné. Ložní prádlo z přírodní bavlny tyto podmínky splňuje stoprocentně. Je oblíbené pro svou mimořádnou prodyšnost, savost a odolnost, neklouže a můžete ho používat po celý rok.
Při výběru barev a vzorů se nemusíte řídit žádnými racionálními principy. S ohledem na vlastní pocity si zvolte dekory, kt...eré se vám líbí. Hledáte-li klid k rozjímání, dovedou vás barvy k jemné harmonii, a chcete-li vzruch a energii, sáhněte po růžových a červených tónech. Je to jen vaše věc.
Bavlněné renforcé ložní povlečení PERSIA béžová  
Béžové povlečení Persia s květinovým vzorem v harmonicky sladěných pastelových tónech na medovém podkladu dodá každé ložnici skutečně luxusní vzhled. Povlečení v top kvalitě je ušito ze 100% česané bavlny v provedení renforcé, která se vyznačuje jemností a lehkostí, vysokou prodyšností, zároveň je velice pevným a odolným materiálem, který můžete využívat celoročně.
Povlečení je opatřeno praktickým zapínáním na zip s peckovým jezdcem, který nikterak nevyčnívá z povlečení. Zapínání povlečení je vyrobené s tzv. zámkem, kde není zip v plné šíři povlečení, ale je odšitý 10 cm od kraje, rohy povlečení jsou tedy zpevněné. V sadě na jednolůžko obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm.
Doporučujeme prát naruby a zapnuté, v tekutém pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel s odstřeďováním při nižších otáčkách, které zabrání poškození vláken. Optimální je volné uschutí vyvěšeného povlečení, v případě nutosti sušení v sušičce zvolte delší program s nižší teplotou sušení. Žehlit doporučujeme naruby a v mírně navlhčeném stavu (přeschlé povlečení se vám bude velmi špatně žehlit).

Produkt je výrobek značky Kvalitex ,distribuovaný s EAN kódem 8595673454943.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bavlněné renforcé ložní povlečení PERSIA béžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kvalitex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kvalitex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bavlněné renforcé ložní povlečení PERSIA béžová
Právě si prohlížíte...

749,- Kč