Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bavlněné renforcé ložní povlečení 2 BULDOČČI

Bavlněné renforcé ložní povlečení 2 BULDOČČI

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bavlněné renforcé ložní povlečení 2 BULDOČČI z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

DecodomaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Decodoma a budete spokojení s dodaným Bavlněné renforcé ložní povlečení 2 BULDOČČI .

Detailní informace

Oboustranné bavlněné povlečení Mops vás okamžitě okouzlí. Povlečení také bude působivým dekoračním prvkem dětského pokoje. Na lícní straně povlaku přikrývky dva malí buldočci, kteří dělají své první krůčky. Reverzní strana přikrývky je roztomile puntíkovaná. Povlak polštáře je z obou stran stejný, s malými buldočky. Povlečení je vyrobeno ze 100% hladké bavlny v top provedení renforcé a je opatřeno praktickým zapínáním na zip. Přírodní vlákna stále hrají prim - jsou příjemná pokožce, vysoce ...savá a díky své prodyšnosti bude bavlněné povlečení přinášet pohodlí a spokojený spánek. 
Povlečení nabízíme ve standardní délce. V sadě na jednolůžko obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel při teplotě do 60 °C.
 

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bavlněné renforcé ložní povlečení 2 BULDOČČI a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Bavlněné renforcé ložní povlečení 2 BULDOČČI
Právě si prohlížíte...

599,- Kč