Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bavlněné ložní povlečení JAK VYCVIČIT DRAKA Bezzubka a Bílá běska

Bavlněné ložní povlečení JAK VYCVIČIT DRAKA Bezzubka a Bílá běska

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bavlněné ložní povlečení JAK VYCVIČIT DRAKA Bezzubka a Bílá běska z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

DecodomaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Decodoma a budete spokojení s dodaným Bavlněné ložní povlečení JAK VYCVIČIT DRAKA Bezzubka a Bílá běska .

Detailní informace

Bavlněné ložní povlečení s motivem oblíbené pohádky Jak vycvičit draka si děti zamilují. Toto povlečení ze 100% bavlny se vyznačuje precizní kvalitou šití. Povlečení je příjemné na dotyk a díky své prodyšnosti bude přinášet pohodlí a klidný spánek.
Na svrchní straně jsou ztvárněny hlavní postavy fimu - draci Bezzubka a Bílá běska v romantickém souznění na modrozeleném podkladu. Povlak na polštář je též s draky. Druhá strana povlečení je modrá s výraznými puntíky také na modrozeleném podkladu. Bavlněné povlečení je opatřeno pohodlným zapíná...ním na zip.
Ložní povlečení je dodáváno v sadě na jednolůžko, ve které obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel, při teplotě  40 °C.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bavlněné ložní povlečení JAK VYCVIČIT DRAKA Bezzubka a Bílá běska a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Bavlněné ložní povlečení JAK VYCVIČIT DRAKA Bezzubka a Bílá běska
Právě si prohlížíte...

499,- Kč