Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bavlněné ložní povlečení HERTA

Bavlněné ložní povlečení HERTA
Bavlněné ložní povlečení HERTA
Bavlněné ložní povlečení HERTA
Bavlněné ložní povlečení HERTA

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bavlněné ložní povlečení HERTA z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

DecodomaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Decodoma a budete spokojení s dodaným Bavlněné ložní povlečení HERTA .

Detailní informace

Moderní ložnice se stále více mění v místo sloužící nejen k pasivnímu odpočinku. Po celý den by měla být upravená a večer vás přivítat elegantně oblečeným lůžkem. Pro spokojený spánek je potřeba, aby povlečení bylo příjemné pokožce a dobře prodyšné. Ložní prádlo z přírodní bavlny tyto podmínky splňuje stoprocentně. Je oblíbené pro svou mimořádnou prodyšnost, savost a odolnost, neklouže a můžete ho používat po celý rok.
Při výběru barev a vzorů se nemusíte řídit žádnými racionálními principy. S ohledem na vlastní pocity si zvolte dekory, kt...eré se vám líbí. Hledáte-li klid k rozjímání, dovedou vás barvy k jemné harmonii, a chcete-li vzruch a energii, sáhněte po růžových a červených tónech. Je to jen vaše věc.
Bavlněné ložní povlečení HERTA  
Působivou atmosféru přinese do vaší ložnice toto nové povlečení Herta v nadčasovém černobílém provedení. Je vyrobeno ze 100% bavlny a vyznačuje se kvalitním potiskem a precizním šitím. Přírodní vlákna stále hrají prim – jsou příjemná pokožce, vysoce savá a díky své prodyšnosti přináší bavlněné povlečení pohodlí a spokojený spánek. Povlečení je opatřeno tradičním zapínáním na knoflíky.
Povlečení Herta nabízíme ve standardní a prodloužené délce. V sadě na jednolůžko obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm, v prodloužené variantě je rozměr na přikrývku 140 x 220 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel, při teplotě do 40 °C. Český výrobek.

Produkt je výrobek značky Josef Staněk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

359,- Kč
233,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bavlněné ložní povlečení HERTA a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Josef Staněk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Josef Staněk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bavlněné ložní povlečení HERTA
Právě si prohlížíte...

649,- Kč