Bavlněné ložní povlečení ELIS standardní délka

Bavlněné ložní povlečení ELIS standardní délka
Bavlněné ložní povlečení ELIS standardní délka
Bavlněné ložní povlečení ELIS standardní délka
Bavlněné ložní povlečení ELIS standardní délka
649 649 1560
649,- Kč

Původní cena: 649,- Kč


Hodnocení:


Bavlněné ložní povlečení ELIS standardní délka z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

DecodomaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Decodoma a budete spokojení s dodaným Bavlněné ložní povlečení ELIS standardní délka .

Detailní informace

 
Moderní ložnice se stále více mění v místo sloužící nejen k pasivnímu odpočinku. Po celý den by měla být upravená a večer vás přivítat elegantně oblečeným lůžkem. Pro spokojený spánek je potřeba, aby povlečení bylo příjemné pokožce a dobře prodyšné. Ložní prádlo z přírodní bavlny tyto podmínky splňuje stoprocentně. Je oblíbené pro svou mimořádnou prodyšnost, savost a odolnost, neklouže a můžete ho používat po celý rok.
Při výběru barev a vzorů se nemusíte řídit žádnými racionálními principy. S ohledem na vlastní pocity si zvolte dek...ory, které se vám líbí. Hledáte-li klid k rozjímání, dovedou vás barvy k jemné harmonii, a chcete-li vzruch a energii, sáhněte po růžových a červených tónech. Je to jen vaše věc.
Bavlněné ložní povlečení ELIS  
Mimořádnou atmosféru přinese do vaší ložnice toto nové povlečení v nádherných fialových tónech. Je vyrobeno ze 100% bavlny a vyznačuje se kvalitním potiskem a precizním šitím. Přírodní vlákna stále hrají prim - jsou příjemná pokožce, vysoce savá a díky své prodyšnosti přináší bavlněné povlečení pohodlí a spokojený spánek. Povlečení je opatřeno tradičním zapínáním na knoflíky.
Povlečení Elis nabízíme ve standardní a prodloužené délce. V sadě na jednolůžko obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm, v prodloužené variantě je rozměr na přikrývku 140 x 220 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel, při teplotě do 40 °C. Český výrobek.

Produkt je výrobek značky Josef Staněk ,distribuovaný s EAN kódem 8591284129034.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bavlněné ložní povlečení ELIS standardní délka a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Josef Staněk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Josef Staněk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bavlněné ložní povlečení ELIS standardní délka
Právě si prohlížíte...

649,- Kč