Bavlněné ložní povlečení CARS McQueen 03

Bavlněné ložní povlečení CARS McQueen 03
749 749 1145
749,- Kč

Původní cena: 749,- Kč


Hodnocení:


Bavlněné ložní povlečení CARS McQueen 03 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

DecodomaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Decodoma a budete spokojení s dodaným Bavlněné ložní povlečení CARS McQueen 03 .

Detailní informace

Každý malý chlapec by chtěl být jistě co nejblíž ke svému hrdinovi, Teď má jedinečnou možnost usínat každý den se svým parťákem Bleskem McQueenem. Červený sporťák na tmavě modrém podkladu bude skvělou dekorací každého chlapeckého pokoje.
Toto povlečení ze 100% bavlny se vyznačuje kvalitním potiskem a precizním šitím. Přírodní vlákna stále hrají prim - jsou příjemná pokožce, vysoce savá a díky své prodyšnosti bude bavlněné povlečení přinášet pohodlí a spokojený spánek. Povlečení je opatřeno praktickým zapínáním na zip.
Povlečení nabízí...me ve standardní délce. V sadě na jednolůžko obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel při teplotě do 40 °C.

Produkt je výrobek značky Jerry Fabrics ,distribuovaný s EAN kódem 4250282960653.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

488,- Kč
413,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bavlněné ložní povlečení CARS McQueen 03 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jerry Fabrics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jerry Fabrics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bavlněné ložní povlečení CARS McQueen 03
Právě si prohlížíte...

749,- Kč