Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bavlněné ložní povlečení BÍLÝ KŮŇ

Bavlněné ložní povlečení BÍLÝ KŮŇ
Bavlněné ložní povlečení BÍLÝ KŮŇ
Bavlněné ložní povlečení BÍLÝ KŮŇ
Bavlněné ložní povlečení BÍLÝ KŮŇ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bavlněné ložní povlečení BÍLÝ KŮŇ z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

DecodomaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Decodoma a budete spokojení s dodaným Bavlněné ložní povlečení BÍLÝ KŮŇ .

Detailní informace

Ložní souprava s atraktivním fototiskem běžícího bělouše si získá srdce každého milovníka koní a dodá mimořádné kouzlo dětskému pokoji. Na jedné straně povlečení je potisk motivu, druhá strana je jednobarevná. Je vyrobeno z vysoce kvalitní 100% bavlny, která je příjemná pokožce, vysoce savá a díky své prodyšnosti přináší bavlněné povlečení pohodlí a spokojený spánek. Povlečení je opatřeno praktickým zapínáním na zip pro snadné povlékání. Toto povlečení má certifikát Öko-Tex Standard 100 zar...učující, že je vyrobeno výhradně ze zdravotně nezávadných materiálů.
Povlečení nabízíme ve standardní délce. V sadě na jednolůžko obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel při teplotě do 40 °C.

Produkt je výrobek značky Faro Tekstylia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bavlněné ložní povlečení BÍLÝ KŮŇ a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Faro Tekstylia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Faro Tekstylia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bavlněné ložní povlečení BÍLÝ KŮŇ
Právě si prohlížíte...

499,- Kč