Bateriová pipetovací pomůcka - 0,1 - 100 ml - 6 rychlostí

Bateriová pipetovací pomůcka - 0,1 - 100 ml - 6 rychlostí
3 499 3 399 1318
3 499,- Kč

Původní cena: 3 399,- Kč


Hodnocení:


Bateriová pipetovací pomůcka - 0,1 - 100 ml - 6 rychlostí z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Bateriová pipetovací pomůcka - 0,1 - 100 ml - 6 rychlostí .

Detailní informace

Usnadněte si pipetování pomocí motorizované pipetovací pomůcky od společnosti Steinberg Systems! Díky němu můžete přesně a rychle odstraňovat a vypouštět kapaliny. Ať už jde o výrobní zkoušky nebo analýzy v medicíně, biologickém výzkumu nebo chemii - řídicí jednotka urychlí vaši práci díky pohodlnému provozu na baterie. Pipetátor je vhodný pro plastové a skleněné pipety o objemu až 100 ml. Pipety jsou v držáku bezpečně usazeny. Rychlost pipetování můžete nastavit individuálně až na 25 ml za méně než 5 s. Kromě toho najdete na rukojeti praktický... LC displej s intuitivním ovládáním a 6 proměnnými rychlostmi. Díky ergonomické rukojeti se elektrická pipetovací pomůcka dobře drží v ruce a umožňuje práci bez únavy. Výdrž baterie je přibližně 8 h. Na rukojeti jsou 2 ergonomická tlačítka, která umožňují snadné nabírání nebo vypouštění tekutin. Kromě toho si můžete vybrat ze 2 režimů: gravitační nebo motorové odvodňování. Hydrofobní filtrační membrána o tloušťce 0,45 μm spolehlivě odvádí stříkající vodu od motoru a zabraňuje tak poškození řídicí jednotky. Ovladač pipety je vyroben z plastu. Materiál je robustní a obzvláště lehký - ideální pro přesnou práci v laboratoři, lékárně a lékařském prostředí.

Produkt je výrobek značky Steinberg Systems ,distribuovaný s EAN kódem 4062859180735.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bateriová pipetovací pomůcka - 0,1 - 100 ml - 6 rychlostí a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinberg Systems a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinberg Systems najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bateriová pipetovací pomůcka - 0,1 - 100 ml - 6 rychlostí
Právě si prohlížíte...

3499,- Kč