Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome,Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome

Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome,Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome
Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome,Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome
Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome,Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome
Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome,Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome
10 938 10 706 562
10 938,- Kč

Původní cena: 10 706,- Kč


Hodnocení:


Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome,Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome,Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome .

Detailní informace

Tento designový vrchol kombinuje nejlepší vlastnosti barové ​​skříně s flexibilním servírovacím vozíkem. Masivní tělo z mangovníkového dřeva spočívá na čtyřech stabilních kovových válečcích v autentickém shabby chic stylu. Úchyty tří zásuvek jsou sladěny a dokonale dotvářejí industriální vzhled barového vozíku. Dalšími přednostmi vinotéky je kovová tyč na zavěšení utěrek nebo květináčů na bylinky a integrovaná police. Servírovací vozík má tři zásuvky, stojan na lahve až na šest lahví a odpovídající dřevěnou krabici v odpovídajícím designu. Flex...ibilní komodu můžete použít jako příborník nebo aktivně jako další pracovní plochu ve vaší kuchyni. Ať už v jídelně, ve vašem domácím baru nebo v obývacím pokoji: servírovací vozík z masivního dřeva bude vždy jedinečným poutačem vašeho interiéru. Důležitá poznámka: Jelikož se jedná o ruční práci a přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné a rozměrové odchylky. Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný.Barva:přírodní hnědá / černá / stříbrná / kov Materiál:masivní mangovníkové dřevo Rozměry:šířka: 86 cmhloubka: 46 cmvýška: 92 cm Rozměr šuplíku:šířka: 30 cmhloubka: 37 cmvýška: 6 / 15 cm Dodáváno v demontu.,Tento designový vrchol kombinuje nejlepší vlastnosti barové ​​skříně s flexibilním servírovacím vozíkem. Masivní tělo z mangovníkového dřeva spočívá na čtyřech stabilních kovových válečcích v autentickém shabby chic stylu. Úchyty tří zásuvek jsou sladěny a dokonale dotvářejí industriální vzhled barového vozíku. Dalšími přednostmi vinotéky je kovová tyč na zavěšení utěrek nebo květináčů na bylinky a integrovaná police. Servírovací vozík má tři zásuvky, stojan na lahve až na šest lahví a odpovídající dřevěnou krabici v odpovídajícím designu. Flexibilní komodu můžete použít jako příborník nebo aktivně jako další pracovní plochu ve vaší kuchyni. Ať už v jídelně, ve vašem domácím baru nebo v obývacím pokoji: servírovací vozík z masivního dřeva bude vždy jedinečným poutačem vašeho interiéru. Důležitá poznámka: Jelikož se jedná o ruční práci a přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné a rozměrové odchylky. Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný.Barva:přírodní hnědá / černá / stříbrná / kov Materiál:masivní mangovníkové dřevo Rozměry:šířka: 86 cmhloubka: 46 cmvýška: 92 cm Rozměr šuplíku:šířka: 30 cmhloubka: 37 cmvýška: 6 / 15 cm Dodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Invicta ,distribuovaný s EAN kódem 4251854725267.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 90.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome,Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Invicta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Invicta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome,Barová skříňka s kolečky OFION Dekorhome
Právě si prohlížíte...

10938,- Kč