BABYONO Vložky poporodní Night&Day 10 ks

BABYONO Vložky poporodní Night&Day 10 ks
BABYONO Vložky poporodní Night&Day 10 ks
BABYONO Vložky poporodní Night&Day 10 ks
BABYONO Vložky poporodní Night&Day 10 ks
89 89 935
89,- Kč

Původní cena: 89,- Kč


Hodnocení:


BABYONO Vložky poporodní Night&Day 10 ks z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BABYONO Vložky poporodní Night&Day 10 ks .

Detailní informace

Poporodní vložky byly vyvinuty speciálně pro ženy v šestinedělí, aby se cítili pohodlně. Anatomický tvar vložek zvyšuje komfort nošení, zajišťuje diskrétnost použití a účinnou ochranu i vleže. Jemný hladký povrch zase rovnoměrně rozloží tekutiny, takže se podklad nelepí a nedráždí pokožku. Samolepicí pásek po celé své délce navíc umožňuje pevné připevnění k spodnímu prádlu. Vložka se skládá ze 4 vrstev. Prodyšná a ultra měkká vnitřní vrstva umožňuje cirkulaci vzduchu a dodává pocit svěžesti. Dvě super absorpční vrstvy dvojnásobně vážou vlhkost,... zajišťují zadržování tekutin uvnitř vložky a neutralizují nepříjemný zápach. Vnější vrstva fólie zabraňuje úniku a chrání spodní prádlo před nečistotami. Pozor! Produkt je určen k jednorázovému použití. Vložky se doporučují pravidelně měnit. Doporučuje se používat s poporodní prádlem. Vlastnosti: prodyšná a ultra měkká vnitřní vrstva, která zabraňuje podráždění vysoce absorpční, absorbují vlhkost a neutralizuje pachy vnitřní Superabsorpční vrstva směřující vlhkost dovnitř absorpce 300 ml tvarovaný anatomický tvar hladký povrch, který rovnoměrně rozděluje tekutiny vnější fólie chránící spodní prádlo před nečistotami extrémně tenká forma zajišťující diskrétnost při nošení samolepící pásek, který drží zadní stranu na daném místě

Produkt je výrobek značky Babyono ,distribuovaný s EAN kódem 5901435412251.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BABYONO Vložky poporodní Night&Day 10 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babyono a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babyono najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BABYONO Vložky poporodní Night&Day 10 ks
Právě si prohlížíte...

89,- Kč