BABYONO Odsávačka manuální Anatomy Med

BABYONO Odsávačka manuální Anatomy Med
BABYONO Odsávačka manuální Anatomy Med
BABYONO Odsávačka manuální Anatomy Med
BABYONO Odsávačka manuální Anatomy Med
489 489 1241
489,- Kč

Původní cena: 489,- Kč


Hodnocení:


BABYONO Odsávačka manuální Anatomy Med z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BABYONO Odsávačka manuální Anatomy Med .

Detailní informace

Spolehlivá manuální odsávačka mléka Anatomy Med je certifikovaný zdravotnický produkt. Pomůže vám rychle odsát mléko a uvolnit tak tlak v prsou. Je lehká, kompaktní a tichá. Nepotřebuje nabíjení ani baterie, takže ji můžete používat na jakémkoli místě a za jakýchkoli podmínek. Vlastnosti: Komfort používání odsávačky mléka je velmi intuitivní. Měkký silikon nedráždí kůži a poskytuje špičkový komfort při odsávání mléka. Ergonomické uchycení rukojeť odsávačky mléka je pečlivě tvarována, aby bylo odsávání mléka bez námahy. Speciální design rukojeti... je přizpůsoben pravákům i levákům. Plná kontrola ve vašich rukou manuálně nastavitelný sací výkon umožní rychle a efektivně odsávat mléko a zmírnit napětí prsou. Jednoduchý design skládá se jen z několika částí, je snadné ji sestavit a rozebrat pro účely čištění. Tichá a diskrétní zařízení je tiché, díky čemuž můžete diskrétně odsávat mléko na jakémkoli místě. Stabilizační podklad podstava zajišťuje stabilitu, aby odsávačka nepadla a nevylilo se mléko. Pohodlí na cestách odsávačka je kompaktní, takže si ji můžete snadno vzít sebou na výlet nebo na pracoviště. Balení obsahuje: manuální odsávačka mléka Anatomy Med silikonová vložka – 24 mm kojenecká láhev – 150 ml silikonová anatomická savička 0 m+ víčko pro uchovávání mléka v láhvi stabilizační podstava taška Rozměry (velikost balení) 20,5 cm x 18,6 cm x 9 cm

Produkt je výrobek značky Babyono ,distribuovaný s EAN kódem 5901435413869.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BABYONO Odsávačka manuální Anatomy Med a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babyono a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babyono najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BABYONO Odsávačka manuální Anatomy Med
Právě si prohlížíte...

489,- Kč