BABYONO Hrazdička na kočárek On the farm 0m+

BABYONO Hrazdička na kočárek On the farm 0m+
BABYONO Hrazdička na kočárek On the farm 0m+
BABYONO Hrazdička na kočárek On the farm 0m+
BABYONO Hrazdička na kočárek On the farm 0m+
489 489 106
489,- Kč

Původní cena: 489,- Kč


Hodnocení:


BABYONO Hrazdička na kočárek On the farm 0m+ z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BABYONO Hrazdička na kočárek On the farm 0m+ .

Detailní informace

Vzdělávací hračka seznámí vaše dítě s rozmanitým světem barev, zvuků a tvarů. Tvar hračky v podobě hrazdičky umožňuje zavěšení na všechny druhy autosedaček nebo kočárků. Díky tomu může dítě doprovázet během cestování a procházek. Vlastnosti: Kolekce hraček Play More myšlenkou kolekce Play More je podnítit dětskou zvědavost a povzbudit jej k činnosti prostřednictvím hry. Umožňuje dítěti získávat nové dovednosti a podněcuje jej ke smyslové a rozumové činnosti. Stále spolu díky tvaru hrazdičky lze připevnit na autosedačku, kočárek nebo postýlku. Z...rcátko zrcadlo na hračce umožňuje dítěti se seznámit s vlastním obrazem. Uzlíky uzlíky stimulují hmat dítěte a zároveň poskytují příležitost naučit se je rozvázat. Kousátka plastová kousátka zklidňuje podrážděné dásně při prořezávání zubů. Prostorové myšlení prvky domečku lze otevírat a zavírat. Takový efekt překvapení soustřeďuje pozornost dítěte a učí jej kreativně myslet. Zvuková stimulace součástí hračky jsou prvky, které vydávají chrastící, pískající nebo šustící zvuk. Chrastění má na dítě uklidňující účinek. Pískání vzbuzuje zájem a ukazuje vztahy příčiny a následku. Šustění dítě zaujme a upoutá jeho pozornost. Technické vlastnosti: Materiál: 100% polyester Vhodná pro děti 0m+ Rozměry 21 cm x 28 cm x 5 cm

Produkt je výrobek značky Babyono ,distribuovaný s EAN kódem 5901435413906.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BABYONO Hrazdička na kočárek On the farm 0m+ a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babyono a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babyono najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BABYONO Hrazdička na kočárek On the farm 0m+
Právě si prohlížíte...

489,- Kč