Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BABYONO Hračka edukační závěsná chameleon Charles 0m+ - 10% sleva

-10%
BABYONO Hračka edukační závěsná chameleon Charles 0m+
BABYONO Hračka edukační závěsná chameleon Charles 0m+
BABYONO Hračka edukační závěsná chameleon Charles 0m+
BABYONO Hračka edukační závěsná chameleon Charles 0m+

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BABYONO Hračka edukační závěsná chameleon Charles 0m+ z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BABYONO Hračka edukační závěsná chameleon Charles 0m+ .

Zlevněné zboží

Závěsná hračka na kočárek nebo autosedačku z kolekce Play More – chameleon Charles seznamuje děťátko s rozmanitým světem barev, zvuků a tvarů. Díky univerzálnímu upevnění ve tvaru stočeného ocasu, které je vhodné pro jakýkoli typ autosedačky nebo kočárku, může doprovázet vaše děťátka během cestování a procházek. Myšlenkou této kolekce je stimulovat zvědavost děťátka a povzbudit jej k činnosti prostřednictvím hry. Umožňuje děťátku získávat nové dovednosti. Hračka poskytuje dítěti pocit bezpečí a podporuje emocionální rozvoj prostřednictvím prvků... reagujících na interakci jako zrcátko, barevné stužky nebo jazyk chameleona. Vlastnosti: Díky univerzálnímu originálnímu háčku lze hračku zavěsit na autosedačku, kočárek nebo postýlku. Zrcadlo umístěné v chameleonovi umožňuje dítěti seznámit se s vlastním obrazem. Obsahuje vystupující barevné stužky. Natahovací uzel v podobě chameleonského jazyka stimuluje hmat děťátka. Nožky na suchý zip stimulují hmat a sluch děťátka. Vhodné pro děti od narození Hračka splňuje bezpečnostní normy platné v Evropské unii. Materiál: 100% polyester Hmotnost: 0,04 kg Rozměry: 16 × 17 × 5 cm

Produkt je výrobek značky Babyono ,distribuovaný s EAN kódem 5901435413302.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BABYONO Hračka edukační závěsná chameleon Charles 0m+ a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babyono a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babyono najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BABYONO Hračka edukační závěsná chameleon Charles 0m+
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

242,- Kč