Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BabyJem Ortopedický podpůrný polštář bílý - 10% sleva

-10%
BabyJem Ortopedický podpůrný polštář bílý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BabyJem Ortopedický podpůrný polštář bílý z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným BabyJem Ortopedický podpůrný polštář bílý .

Zlevněné zboží

BabyJem Support polštář je více než jen prodyšný dětský polštář ve tvaru jablka. Bílý polštář opravuje polohu dětí při spaní a může tak zabránit deformaci hlavy. Světová zdravotnická organizace (WHO) doporučuje, aby děti během prvního roku života spaly na zádech. Z jednoho jednoduchého důvodu: při spánku můžete lépe dýchat. Zadní poloha však může způsobit deformaci nebo zploštění hlavy. To je přesně místo, kde se hraje opěrný polštář. Ergonomicky tvarovaný polštář BabyJem Support white má výrazné duté a zploštělé části. Jedná se o design, jehož... účelem je lepší rozložení kontaktního tlaku hlavy než konvenčního polštáře a podpora lokomotorického systému. V důsledku toho existuje méně tlakových bodů a deformací, hlava zůstává přirozeně zaoblená. Vzhledem k tomu, že polštář také do určité míry koriguje polohu dítěte, nemůže se jednoduše otočit. Polštář podpory BabyJem tak funguje také jako bezpečnostní polštář. Další bezpečnost je zajištěna standardním testováním škodlivin na všech látkách prostřednictvím babyJem. Detaily produktu: ergonomicky tvarované, aby se zabránilo deformaci hlavy zabraňuje otáčení a dušnosti prodyšné a omyvatelné použitelné od narození do ca. 6. měsíc Materiál: 100% bavlna pratelný při 30 ° C

Produkt je výrobek značky Babyjem ,distribuovaný s EAN kódem 8681049234155.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Bílá
  • Materiál: 100% bavlna
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

222,- Kč
Detail
1 224,- Kč
1 105,- Kč
Detail
1 664,- Kč
1 503,- Kč
Detail

BabyJem Spací pytel šedý

Pestrobarevná / Bavlněná směs / Babyjem
930,- Kč
774,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BabyJem Ortopedický podpůrný polštář bílý a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babyjem a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babyjem najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BabyJem Ortopedický podpůrný polštář bílý
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

320,- Kč