BabyJem Baby hnízdo skládací hnědé - 23% sleva

-23%
BabyJem Baby hnízdo skládací hnědé
1 284 1 664 885
1 284,- Kč

Původní cena: 1 664,- Kč


Hodnocení:


BabyJem Baby hnízdo skládací hnědé z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným BabyJem Baby hnízdo skládací hnědé .

Zlevněné zboží

Díky hře hnízdo hnědé od babyJem děti mají dlouhou radost. Multifunkční každodenní pomocník kombinuje výhody malého hnízda s výhodami hrací přikrývky, centra aktivity a sedacího pomůcky v jednom. Mottem hnízda hry by mohlo být lež - play - sit, protože podporuje prakticky všechny činnosti s ním spojené. Silně polstrovaný polštář je ideální jako hrací přikrývka - zejména v kombinaci s jednoduchým, rychle sestaveným hracím lukem. Silně polstrovaná hrana působí jako ochranné hnízdo, ale je také velmi vhodná pro podporu a trénink svalů zad a krku. ...Od hnízda babyJem se v několika jednoduchých krocích promění v pohodlnou sedací pomůcku. Polstrovaná hrana působí jako boční a zadní opěra. Hrací luk brání tomu, aby se dítě naklonilo dopředu. Hrací hnízdo, které je k dispozici v kávové barvě hnědé a světle modré, se díky svým láskyplným látkám, které jsou přátelské k dětem a odnímatelným hračkám, stává poutavým. Mimochodem: BabyJem používá všechny látky pro škodlivé látky, aby byla zaručena vysoká kvalita produktu. Podrobnosti o produktu: Hnízdo, hrací přikrývka, Aktivita střed a sedák v jednom luku Play lze rychle připevnit pomocí suchého zipu prostorově úsporného skládacího ústrojí s praktickou rukojetí nošení včetně výměnných a omyvatelných hraček Materiál: 100% bavlna omyvatelná při 30 ° C

Produkt je výrobek značky Babyjem ,distribuovaný s EAN kódem 8681049255242.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Hnědá
  • Materiál: 100% bavlna
  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

222,- Kč
Detail
319,- Kč
280,- Kč
Detail
1 224,- Kč
910,- Kč
Detail

BabyJem Spací pytel šedý

Pestrobarevná / Bavlněná směs / Babyjem
930,- Kč
837,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BabyJem Baby hnízdo skládací hnědé a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babyjem a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babyjem najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BabyJem Baby hnízdo skládací hnědé
Právě si prohlížíte... - 23% sleva

1284,- Kč