BabyGO Highchair Family XL černá

BabyGO Highchair Family XL černá
2 199 2 138 74
2 199,- Kč

Původní cena: 2 138,- Kč


Hodnocení:


BabyGO Highchair Family XL černá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným BabyGO Highchair Family XL černá .

Detailní informace

Bezpečnost a zabezpečení Velmi stabilní masivní bukové křeslo s vysokou stabilitou díky speciální konstrukci. Vysoká židle může být používána v několika fázích, v závislosti na věku, dítě je připoutáno dodaným tříbodovým bezpečnostním pásem. K dispozici je další bezpečnostní lišta. Židle je vyrobena a schválena podle nejnovějšího bezpečnostního standardu DIN EN 14988. Bezpečná přeprava díky integrované rukojeti pro jednu ruku. Roste s Židle se přizpůsobí téměř každá osoba, vhodná pro děti, které mohou sedět samostatně, až pro dospělé s hmotnost...í do 75 kg. Maximální výška sedadla je 55 cm a výška 71 cm. Opěradlo má výšku 90,5 cm. Flexibilní Multifunkční vysoká židle - ve výšce a hloubce. Sedák a oblast nohou lze flexibilně přizpůsobit velikosti vašeho dítěte. Dítě tak vždy sedí ergonomicky správně u stolu. Dodávaný držák a tříbodový pásek jsou flexibilní a odnímatelné v závislosti na velikosti dítěte. Detaily produktu: Masivní bukové dřevo Výškově nastavitelné sedadlo a opěrka pro nohy Volitelné v několika barvách 3bodový bezpečnostní pás podle nejnovějšího bezpečnostního standardu bezpečnostní konzola Testováno a schváleno podle současné bezpečnostní normy DIN EN 14988 Technické údaje: Rozměry (výška / šířka / hloubka): 90 x 46 x 54 cm Hloubka sedadla: 41 cm hmotnost: 5,6 kg Jídelní deska není v ceně.

Produkt je výrobek značky Babygo ,distribuovaný s EAN kódem 4260332052665.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BabyGO Highchair Family XL černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babygo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babygo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BabyGO Highchair Family XL černá
Právě si prohlížíte...

2199,- Kč