Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BabyGO dětská židle Carou White

BabyGO dětská židle Carou White

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BabyGO dětská židle Carou White z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným BabyGO dětská židle Carou White .

Detailní informace

Vždy uprostřed akce: 360 ° otočná vysoká židle Carou Vysoká židle Carou, kterou lze otočit o 360 °, je skvělý vynález. Umožňuje dítěti účastnit se společných jídel v úrovni očí. Vysoká židle jako model Carou od babyGO musí splňovat vysoké požadavky. Nabízí dítěti bezpečné místo u stolu a boduje vysokým komfortem sezení. Sedadlo je měkce polstrované a 5bodový pás s nastavitelnou velikostí nabízí maximální bezpečnost pro dítě. Aby vysoká židle mohla růst s dítětem, lze opěrku nohou nastavit pomocí několika jednoduchých kroků a bez nářadí do tří r...ůzných výšek. Opěrku nohou lze také zcela sejmout. Ačkoli je model Carou od babyGO velmi univerzální a mobilní, spočívá na čtyřech pevných nohách bez koleček. Stisknutím tlačítka lze uvolnit zámek židle a sedadlo lze otočit o 360 ° kolem jeho vlastní osy. To znamená, že dítě je vždy v nejlepším možném pohledu na matku nebo tátu. Součástí vybavení je odnímatelný a nastavitelný herní plán. Je dokonalým doplňkem vysoké židle. Horizontálně jej lze nastavit ve dvou krocích. Vložka je snadno odnímatelná a snadno se čistí. Středová tyč brání proklouznutí dítěte. Podrobnosti o produktu: Sedadlo otočné o 360 Odnímatelná a výškově nastavitelná opěrka nohou 5bodový úvazek Včetně jídelního a herního plánu Odnímatelný potah sedačky Technické podrobnosti: Rozměry (délka x šířka x výška): 59 x 55 x 98 cm Hmotnost: 6,5 kg Rozměry jako stolička (délka x šířka): 59,5 x 52 cm Rozměry stoličky (malé) (délka x šířka): 42 x 26 cm Materiál: 100% polyester potah je snímatelný a omyvatelný

Produkt je výrobek značky Babygo ,distribuovaný s EAN kódem 4260332054911.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Bílá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 698,- Kč
3 237,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BabyGO dětská židle Carou White a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babygo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babygo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BabyGO dětská židle Carou White
Právě si prohlížíte...

4354,- Kč