Babybay Ochrana mřížky Organická Cotton pro uzamykatelnou mřížku všechny modely, světle šedé hvězdy bílé barvy - 9% sleva

-9%
Babybay Ochrana mřížky Organická Cotton pro uzamykatelnou mřížku všechny modely, světle šedé hvězdy bílé barvy
446 491 858
446,- Kč

Původní cena: 491,- Kč


Hodnocení:


Babybay Ochrana mřížky Organická Cotton pro uzamykatelnou mřížku všechny modely, světle šedé hvězdy bílé barvy z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Babybay Ochrana mřížky Organická Cotton pro uzamykatelnou mřížku všechny modely, světle šedé hvězdy bílé barvy .

Zlevněné zboží

S odpovídajícím chráničem na zavírací postýlku se vaše dítě bude cítit ještě bezpečněji a bude chráněno před nepříznivými vlivy prostředí nebo průvanem. Chránič na postýlku se dokonale hodí k hnízdům babybay ®. Lze ji snadno a bezpečně připevnit pomocí šesti suchých zipů k jakékoli postýlce s uzávěrem babybay ®. Chránič do postýlky byl testován na přítomnost škodlivých látek a získal certifikát Důvěra v textil podle normy Ökotex Standard 100 třídy 1 pro kojence (12.0.03346). Podrobnosti o produktu: Testováno na škodlivé látky a oceněno certifik...átem Důvěra v textil podle normy Ökotex 100 třída 1 pro kojence (12.0.03346). Vhodné pro všechny modely babybay Technické detaily: Rozměry: délka x šířka x výška (79 x 28 x 2,5 cm) Vnější látka: 100% organická bavlna Výplňový materiál: 100% polyester Lze prát při teplotě do 40 °C Upozornění : Přistýlka a zavírací rošt nejsou součástí dodávky.

Produkt je výrobek značky Babybay ,distribuovaný s EAN kódem 4260472556498.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Materiál: Bio-bavlna
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Babybay Přístavná postýlka Maxi bílá

Velikost 51x89 cm / Bílá / Buk masivní / Babybay
5 375,- Kč
4 624,- Kč
Detail
5 990,- Kč
5 113,- Kč
Detail
635,- Kč
603,- Kč
Detail

Babybay Organizér Utensilo azurová

Modrá / Smíšené vlákno / Pro muže / Babybay
890,- Kč
730,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Babybay Ochrana mřížky Organická Cotton pro uzamykatelnou mřížku všechny modely, světle šedé hvězdy bílé barvy a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babybay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babybay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Babybay Ochrana mřížky Organická Cotton pro uzamykatelnou mřížku všechny modely, světle šedé hvězdy bílé barvy
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

446,- Kč