Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Baby jogger Kočárek City Sights Rich Black včetně přenosné postýlky 2022

Baby jogger Kočárek City Sights Rich Black včetně přenosné postýlky 2022

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Baby jogger Kočárek City Sights Rich Black včetně přenosné postýlky 2022 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Baby jogger Kočárek City Sights Rich Black včetně přenosné postýlky 2022 .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu dětská koupel : Lze používat od narození do 9 kg nebo 6 měsíců. Kompatibilní s kočárkem baby jogger City Sights Měkký, prošívaný interiér Velká, stahovací stříška s UV ochranou 50+ Větrací okénko se síťovanou vložkou Měkká, odnímatelná a pratelná podložka pod matraci Větrací otvory v podlaze Potah nohou s magnetickými uzávěry chrání před chladným počasím Úspora místa a skládání na plocho Není nutné používat webové stránky Adapter Snadná přeprava díky rukojeti na stříšce Lze použít i jako lůžko bez rámu nebo stojanu Rozměr...y a hmotnost: Vnější rozměry vany (délka x šířka x výška): 83 x 40 x 70 cm. Vnitřní rozměry vany (délka x šířka): 77,5 x 33 cm Hmotnost výrobku: 4,4 kg Nosnost: 9 kg Podrobnosti o výrobku kočárek : Lze používat od narození do 22 kg nebo do 4 let věku dítěte. Skládací, modular it Design Snadno se skládá jednou rukou Terénní kola s možností aretace předních kol s odpružením předních kol Otočná sportovní sedačka Nastavitelná sedačka až do vodorovné polohy Nastavitelná opěrka W aden Větrací vložka se zipem Prvky z veganské kůže na výškově nastavitelných řídítkách Velká stříška 50+ Poznámka : Výrobek není vhodný pro běhání nebo bruslení. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 80 x 59 x 102 cm. Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 80,6 x 59 x 31,7 cm. Vnitřní rozměry sedací jednotky (délka x šířka x výška): 51,5 x 28 x 21,5 cm. Výška tlačného madla: 102 až 112 cm Opěradlo (šířka x výška): 28 x 51,5 cm Velikost kol vpředu/vzadu: 7,5/10,5 cm Hmotnost výrobku: 11,7 kg Nosnost: 22 kg Kompatibilita: Sada: nosítko City Sights Sedačka City Sights s ochranou proti povětrnostním vlivům City Sights - Adapter Cybex/MaxiCosi/ Besafe Glide r Board /ride-on board Součástí dodávky: Kočárek Bezpečnostní tyč Nosítko

Produkt je výrobek značky Baby Jogger.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Baby jogger Kočárek City Sights Rich Black včetně přenosné postýlky 2022 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Baby Jogger a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Baby Jogger najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Baby jogger Kočárek City Sights Rich Black včetně přenosné postýlky 2022
Právě si prohlížíte...

15229,- Kč