B-zboží Výčepní zařízení na pivo s chlazením -2 až 12 °C

B-zboží Výčepní zařízení na pivo s chlazením -2 až 12 °C
3 999 4 099 1058
3 999,- Kč

Původní cena: 4 099,- Kč


Hodnocení:


B-zboží Výčepní zařízení na pivo s chlazením -2 až 12 °C z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným B-zboží Výčepní zařízení na pivo s chlazením -2 až 12 °C .

Detailní informace

Máte chuť na čepované pivo u Vás doma, na zahradě nebo na večírku? Ohromte své přátele a pořiďte si výčepní zařízení na pivo RCBD-5L od Royal Catering, které je vybaveno univerzálním chladícím zařízením na čepování piva pomocí tlakového systému CO2. Výčepní zařízení s integrovaným chlazením je vhodné pro všechny běžné 5litrové soudky. Tento produkt přesvědčí svými všestrannými vlastnostmi, jako je nastavitelný tlak CO2, LED displej ukazatele teploty, další adaptéry a těsnící připojení. Výčepní zařízení je ideálním vybavením pro zahradní párty, ...pro setkání s přáteli nebo všude tam, kde je vhodné čepovat čerstvé pivo. Výčepní zařízení na pivo je poháněno úsporným a zároveň výkonným 65wattovým motorem. Tento motor pohání jak výdejní, tak i chladicí systém, stav systémů sledujete na LED displeji. Zařízení je vhodné pro všechny běžné 5litrové soudky o průměru 18,5 cm. Součástí dodávky je rozsáhlé příslušenství, to Vám dává široký záběr použití celého zařízení. Další informace naleznete v obsahu článku Součásti dodávky. Výčepní zařízení na pivo má integrovaný (tichý) termoelektrický chladicí systém, který lze pohodlně a intuitivně ovládat pomocí dvoumístného LED displeje na horní straně víka zařízení. Teplotu lze pohodlně nastavit a číst v krocích po 2 °C, mezi 2 a 12 °C. Můžete tak chladit a čepovat pivo podle Vašich představ. Před chlazením postupujte podle kroků uvedených v návodu k použití a přidejte do chladicího systému 800 ml vody. Tím zvýšíte podstatně účinnost chlazení. Výčepní zařízení na pivo je dodáváno s rozsáhlým příslušenstvím. Patří sem tři kartuše s obsahem CO2. Tím je zajištěn tlak v soudku a pivo uvnitř je chráněno před okysličováním, takže zůstává déle čerstvé. CO2 tlakový systém zároveň umožní natočit pivo s pěknou pěnovou čepicí. Pro další nastavení je k dispozici praktický regulátor tlaku CO2. Přiložený adaptér Heineken umožňuje připojení výčepního zařízení k soudkům Heineken, které nevyžadují tlakování CO2. Jednoduché a snadné čištění? S tímto výčepním zařízením žádný problém. Dodává se s odkapávací miskou umístěnou pod výčepní pákou, kterou lze snadno a rychle vyjmout a vyčistit. Miska je vhodná i do myčky a lze ji stejně snadno očistit jako celý kryt výčepního zařízení. Kompletní balení zařízení obsahuje i čisticí soupravu, které umožní správné vyčištění výčepního mechanismu. Výčepní zařízení má atraktivní, elegantní design. Pouzdro a většina kovových prvků jsou vyrobeny z robustní a snadno udržovatelné nerezové oceli. Nerezová ocel splňuje hygienické požadavky pro styk s potravinami a nekoroduje. Ostatní prvky zařízení jsou vyrobeny z černého plastu, který tvoří dokonalou souhru s kovovými leštěnými povrchy, což podtrhuje výsledný dojem.

Produkt je výrobek značky Royal Catering ,distribuovaný s EAN kódem 4250928687593.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

B-zboží Výčepní zařízení na pivo s chlazením -2 až 12 °C a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Catering a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Catering najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

B-zboží Výčepní zařízení na pivo s chlazením -2 až 12 °C
Právě si prohlížíte...

3999,- Kč