Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

B-zboží Vozík na prádlo - 250 L - Royal Catering

B-zboží Vozík na prádlo - 250 L - Royal Catering

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


B-zboží Vozík na prádlo - 250 L - Royal Catering z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným B-zboží Vozík na prádlo - 250 L - Royal Catering .

Detailní informace

Vozík na prádlo z cateringových potřeb Royal Catering je ideální pro hotely, penziony, pečovatelská zařízení nebo nemocnice a všude tam, kde se hromadí velké množství špinavého prádla. Ubrusy, přehozy a oblečení můžete bezpečně a bez námahy přepravovat v tašce na prádlo z nepromokavého plastu (polyuretan). Box na prádlo s kapacitou neuvěřitelných 250 l pojme velké množství špinavého prádla. To zkracuje pracovní vzdálenost při sběru prostěradel, ručníků apod. Sáček zaujme pohodlnou pracovní výškou a širokým otvorem, což obojí usnadňuje jeho napl...nění velkými kusy prádla. Díky svém úzkému tvaru se vozík dobře obrací i na malém prostoru. Díky tomu je vozík obratný a snadno se s ním manévruje i s plnou taškou. Tento tvar navíc usnadňuje vyjmutí naplněného sáčku na prádlo. Samotný vak na prádlo je vyroben z plastu (polyuretanu) odolného proti roztržení a vodě a je určen k nepřetržitému používání. Odolný materiál se snadno čistí a zachovává si svůj tvar i při zatížení až 80 kg. Brašnu můžete bezpečně připevnit k rámu pomocí 8 lisovacích čepů - a opět ji v několika jednoduchých krocích uvolnit. Takto můžete vozík na prádlo s kolečky snadno a rychle vyprázdnit a naložit. Díky 4 kolečkům s hladkým chodem (2 s brzdou) lze prádlo vyjmout bez námahy a tiše, takže vaši hosté nebudou rušeni. Robustní rám z nerezové oceli dodává manévrovatelnému sběrači prádla vysokou odolnost proti nárazu a trvanlivost.

Produkt je výrobek značky Royal Catering ,distribuovaný s EAN kódem 4062859118585.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

B-zboží Vozík na prádlo - 250 L - Royal Catering a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Catering a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Catering najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

B-zboží Vozík na prádlo - 250 L - Royal Catering
Právě si prohlížíte...

2199,- Kč