B-zboží Vinotéka - 88 l - Royal Catering - Práškově lakovaná ocel - 15% sleva

-15%
B-zboží Vinotéka - 88 l - Royal Catering - Práškově lakovaná ocel
8 199 9 699 96
8 199,- Kč

Původní cena: 9 699,- Kč


Hodnocení:


B-zboží Vinotéka - 88 l - Royal Catering - Práškově lakovaná ocel z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným B-zboží Vinotéka - 88 l - Royal Catering - Práškově lakovaná ocel .

Zlevněné zboží

Ve vinotéce RC-WC88 od společnosti Royal Catering můžete ochlazovat a prezentovat šťávy, vodu, nealkoholické nápoje, lihoviny a mnoho dalších nápojů. Díky decentnímu LED osvětlení a ušlechtilému designu v matné černé barvě je ideální pro použití v restauracích, na čerpacích stanicích, během eventů nebo cateringu, ve výstavních stáncích, barech či kancelářích. Zařízení lze samozřejmě využít také doma při soukromých oslavách s přáteli. S hlasitostí 44 dB je zařízení sotva slyšitelné, díky čemuž je jednou z nejtišších nápojových chladniček na trhu..., která se ideálně hodí pro použití v oblasti služeb. V tmavším prostředí zajišťuje atmosférické LED osvětlení příjemné prostředí a atraktivní prezentaci vašeho zboží. Díky kapacitě 88 litrů a 6 výškově nastavitelným policím nabízí nápojová lednice dostatek místa na uskladnění nápojů různých velikostí. Chladnička na nápoje si snadno poradí s nerovnými podlahami, protože nohy lze nastavit v rozmezí 10 mm a přizpůsobit nerovnostem. Do zajišťuje maximální stabilitu lednice na nápoje. V případě znečištění v důsledku rozlitých nápojů lze vnitřek zařízení z oceli velmi snadno čistit. Vnější plášť z oceli s práškovým postřikem je nejen příjemný na pohled, ale také spolehlivě chrání zařízení proti korozi. Dveře s dvojitým zasklením zajišťují dobrou viditelnost občerstvení a lihovin a současně garantují konstantní teplotu. I v horkých letních dnech se lednice na nápoje spolehlivě postará o chlazení nápojů na 4–18 °C. Díky svým kompaktním rozměrům lze vinotéku použít také v malých podnicích a kuchyních. Chladivo šetrné k životnímu prostředí R600a (isobutan) je dnes jedním z nejrozšířenějších chladicích kapalin v soukromém i komerčním sektoru kvůli svému nízkému vlivu na skleníkový efekt a ozonovou vrstvu. Jeho charakteristickým znakem je vysoký chladicí výkon při nízké spotřebě energie.

Produkt je výrobek značky Royal Catering ,distribuovaný s EAN kódem 4062859037602.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

B-zboží Vinotéka - 88 l - Royal Catering - Práškově lakovaná ocel a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Catering a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Catering najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

B-zboží Vinotéka - 88 l - Royal Catering - Práškově lakovaná ocel
Právě si prohlížíte... - 15% sleva

8199,- Kč