Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

B-zboží Vinotéka – 56 l - černá/stříbrná - skladná - Royal Catering

B-zboží Vinotéka – 56 l - černá/stříbrná - skladná - Royal Catering

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


B-zboží Vinotéka – 56 l - černá/stříbrná - skladná - Royal Catering z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným B-zboží Vinotéka – 56 l - černá/stříbrná - skladná - Royal Catering .

Detailní informace

S vinotékou značky Royal Caterial zajistíte ideální teplotu a optimální skladování vína. Samozřejmě v ní můžete uchovávat i jakékoli jiné dokonale vychlazené nápoje a díky bílému LED osvětlení je prezentovat obzvlášť elegantně. Tato lednice na nápoje je perfektním doplňkem do barů či domácností, ale je vhodná rovněž pro použití v hotelech, kavárnách nebo restauracích. Domácí vinotéka poskytuje díky svému objemu 56 l dostatek místa pro uskladnění až 18 standardních lahví vína. Na jejích 6 policích bude víno vždy profesionálně skladované a může o...ptimálně rozvíjet svou vůni. Na LED displeji můžete přesně regulovat teplotu v rozmezí 5–22 °C. Díky širokému teplotnímu rozsahu můžete chladničku v případě potřeby použít i pro pivo, cider, sycené nápoje nebo džusy a vždy v optimální teplotě. Nepřehlédnutelnou prezentaci vynikajících vín důmyslně a krásně dotváří poutavé LED osvětlení. Zároveň také šetříte peníze, protože LED žárovky neemitují téměř žádné teplo a teplota v domácí vinotéce proto zůstane na požadované hodnotě. Těžte z výhod dokonale izolovaných dveří z dvouvrstvého tvrzeného skla. Prostor mezi těmito dvěma vrstvami je vyplněn vzduchem, který slouží k tepelné izolaci. Dveře se otevírají a zavírají velmi jemně. Tuto robustní a odolnou lednici na víno s práškovým nástřikem, která elegantně zapadne do vašeho interiéru, můžete používat dlouhá léta. Na rozdíl od jiných materialů minimalizujete riziko poškrábání, oděru, koroze, vyblednutí a dalších projevů opotřebení. Nastavte nožičky až o 60 mm, abyste vinotéku přizpůsobili jakémukoli umístění a vyrovnali nerovnosti podlahy.

Produkt je výrobek značky Royal Catering ,distribuovaný s EAN kódem 4062859068804.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

B-zboží Vinotéka – 56 l - černá/stříbrná - skladná - Royal Catering a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Catering a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Catering najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

B-zboží Vinotéka – 56 l - černá/stříbrná - skladná - Royal Catering
Právě si prohlížíte...

9599,- Kč