Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

B-zboží Stavební odvlhčovač - 50 l/24 h - 80 m2 - 5,5 L

B-zboží Stavební odvlhčovač - 50 l/24 h - 80 m2 - 5,5 L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


B-zboží Stavební odvlhčovač - 50 l/24 h - 80 m2 - 5,5 L z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným B-zboží Stavební odvlhčovač - 50 l/24 h - 80 m2 - 5,5 L .

Detailní informace

Ať už potřebujete vysušit vlhké stěny v nových budovách nebo při renovačních pracích, se stavebním odvlhčovačem MSW-DEH1080A od MSW, spolehlivého partnera pro profesionální řemeslné potřeby, dosáhnete vždy skvělých výsledků. Pomocí odvlhčovače zabráníte tvorbě plísní na vlhkých stěnách a ušetříte si tak čas i námahu. Kromě toho můžete zahájit další práce, jako je omítání nebo malování, mnohem dříve. Stavební sušička odvádí ze vzduchu denně až 50 l vlhkosti, která by se jinak usadila ve stěnách. Za tímto účelem cirkuluje přes zařízení vzduch o o...bjemu 630 m³/h a je ochlazován pomocí výkonného 860wattového kompresoru. Kondenzovaná kapalina zůstává v zařízení a teplý vzduch je vypouštěn ven. Odvlhčovač je ideální pro místnosti do 80 m². Je vybaven LED displejem, na kterém můžete nastavit a zkontrolovat všechny požadované hodnoty. Kromě toho disponuje 24hodinovým časovačem provozu. Sušička má funkci automatického vypnutí, která zařízení vypne, jakmile je v nádrži na vodu 5,5 l. Integrované automatické odmrazování umožňuje odvlhčování do 5 °C. Kromě toho se zařízení spustí automaticky, když je vlhkost v místnosti příliš vysoká. Odvlhčovač je vybaven displejem pro chybové hlášení, což zvyšuje jeho spolehlivost. Integrovaný vzduchový filtr z nylonu lze snadno vyjmout a po opakovaném použití ho lze umýt. K transportu zařízení slouží dvě kolečka a praktická rukojeť. Díky tomu je odvlhčovač vhodný pro větší staveniště, kde je třeba sušit několik místností.

Produkt je výrobek značky Msw ,distribuovaný s EAN kódem 4062859986191.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

B-zboží Stavební odvlhčovač - 50 l/24 h - 80 m2 - 5,5 L a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Msw a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Msw najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

B-zboží Stavební odvlhčovač - 50 l/24 h - 80 m2 - 5,5 L
Právě si prohlížíte...

9599,- Kč