Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

B-zboží Stanová kamna - stříbrná - skládací - 460 x 280 x 231 mm - nerezová ocel

B-zboží Stanová kamna - stříbrná - skládací - 460 x 280 x 231 mm - nerezová ocel

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


B-zboží Stanová kamna - stříbrná - skládacĂ­ - 460 x 280 x 231 mm - nerezová ocel z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným B-zboží Stanová kamna - stříbrná - skládacĂ­ - 460 x 280 x 231 mm - nerezová ocel .

Detailní informace

Rádi trávíte čas v přírodě, dokud se neochladí? Pak jsou pro vás stanová kamna Uniprodo to pravé. Ať už jste na rybách, v kempu nebo na lovu - s vařičem se zahřejete a budete mít vždy po ruce mobilní plotýnku. Díky přiloženým dýmkám můžete jednotku během chvilky přeměnit na ohniště pro váš ohnivzdorný stan. Nebo zahřejte své hosty na zahradní party a zárove� se pobavte lahodným grilováním. Všestranný kempingový vařič má rovnou plochu, na které můžete pohodlně vařit pod širým nebem. Ve st...anových kamnech se topí dřevem a jsou ideální na cesty. Jeho kompaktní rozměry, odnímatelné části a skládací nohy vám usnadní přepravu a skladování. Postaráno je také o bezpečnost. Součástí dodávky je 5 komínových trubek. Ty lze připojit v několika málo krocích a spolehlivě odvádějí spaliny. Kromě toho jsou stanová kamna vybavena ochranou proti jiskření. Uniprodo se zaměřuje na vynikající zpracování a tepelně odolné materiály. Vařič na dřevo je vyroben z odolné nerezové oceli. Materiál je odolný proti korozi a velmi dobře vede teplo. Vysoce kvalitní těsnění zajišťuje, že si užijete příjemné teplo bez kouře. Mimochodem: oproti běžným modelům jsou tato kamna na dřevo pro kempování vybavena komínovou klapkou a žáruvzdorným okénkem. Pomocí klapky můžete ručně regulovat teplo a dobu hoření kamen. Díky okénku můžete mít neustále přehled o vnitřním prostoru vašich stanových kamen.

Produkt je výrobek značky Uniprodo ,distribuovaný s EAN kódem 4062859189998.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

B-zboží Stanová kamna - stříbrná - skládacĂ­ - 460 x 280 x 231 mm - nerezová ocel a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Uniprodo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Uniprodo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

B-zboží Stanová kamna - stříbrná - skládací - 460 x 280 x 231 mm - nerezová ocel
Právě si prohlížíte...

4399,- Kč