B-zboží Ruční pákové nůžky - délka střihu 100 mm - délka rukojeti 1 260 mm

B-zboží Ruční pákové nůžky - délka střihu 100 mm - délka rukojeti 1 260 mm
9 399 7 599 1817
9 399,- Kč

Původní cena: 7 599,- Kč


Hodnocení:


B-zboží RuÄŤnĂ­ pákovĂ© nĹŻĹľky - dĂ©lka stĹ™ihu 100 mm - dĂ©lka rukojeti 1 260 mm z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným B-zboží RuÄŤnĂ­ pákovĂ© nĹŻĹľky - dĂ©lka stĹ™ihu 100 mm - dĂ©lka rukojeti 1 260 mm .

Detailní informace

RuÄŤnĂ­ pákovĂ© nĹŻĹľky od vĂ˝robce MSW jsou pĹ™esnĂ© a snadno obsluhovatelnĂ© univerzálnĂ­ nĹŻĹľky pro stříhánĂ­ všech typĹŻ kruhovĂ© i plochĂ© ocele a kovovĂ˝ch desek. DĂ­ky prodlouĹľenĂ© rukojeti a tĂ­m dosaĹľenĂ©mu maximálnĂ­mu pákovĂ©mu efektu pĹŻjde stříhánĂ­ materiálĹŻ o tloušťce aĹľ 16 mm jako po másle. Jak se u profesionálnĂ­ch Ĺ™emeslnĂ˝ch potĹ™eb oÄŤekává, jsou noĹľe vyrobeny z pruĹľinovĂ© oceli (60Si2Mn / HRC 48-53). Tento vynikajĂ­cĂ­ Ĺ™ezacĂ­ nástroj je spolehlivĂ˝ nejen pĹ™i profesionálnĂ­m pouĹľitĂ­ na stavbĂ...ˇch, v dĂ­lnách nebo fabrikách, svĂ© uplatnÄ›nĂ­ totiĹľ najde takĂ© v soukromĂ˝ch dĂ­lnách a pĹ™i kutilskĂ˝ch projektech. GilotinovĂ© nĹŻĹľky vynikajĂ­ neobyÄŤejnÄ› širokou Ĺ™eznou plochou aĹľ 100 mm. KvalitnĂ­ ocelovĂ© ÄŤepele umoĹľĹ�ujĂ­ pĹ™esnĂ© Ĺ™ezy i u širších pĹ™edmÄ›tĹŻ. KovovĂ© desky o tloušťce aĹľ 10 mm nebo kulatou ocel o prĹŻmÄ›ru aĹľ 16 mm, to vše lze pomocĂ­ univerzálnĂ­ch pákovĂ˝ch nĹŻĹľek stříhat na poĹľadovanou velikost bez vÄ›tší námahy a dokonce jednou rukou. Stabilitu pĹ™i Ĺ™ezánĂ­ materiálĹŻ lze zajistit pĹ™ipevnÄ›nĂ­m nĹŻĹľek pĹ™es příslušnĂ© otvory. VyvrtanĂ© otvory zaruÄŤujĂ­ rychlĂ© a bezpeÄŤnĂ© upevnÄ›nĂ­ i nekomplikovanou demontáž, dĂ­ky ÄŤemuĹľ mĹŻĹľete nĹŻĹľky použít kdekoliv. Obsluha tÄ›chto nĹŻĹľek na plech je obzvlášť jednoduchá a nenároÄŤná. MimořádnÄ› dlouhá rukojeĹĄ a vĂ˝slednĂ˝ pákovĂ˝ efekt umoĹľĹ�ujĂ­ snadnĂ© Ĺ™ezánĂ­ i silnÄ›jších materiálĹŻ. DĂ­ky vysoce kvalitnĂ­mu zpracovánĂ­, robustnĂ­ ocelovĂ© konstrukci a extrĂ©mnÄ› odolnĂ©mu ostří majĂ­ ruÄŤnĂ­ pákovĂ© nĹŻĹľky na plech nadprĹŻmÄ›rnÄ› dlouhou Ĺľivotnost. I po ÄŤastĂ©m používánĂ­ budou Ĺ™ezy nejrĹŻznÄ›jších materiálĹŻ pĹ™esvÄ›dÄŤivÄ› pĹ™esnĂ©.

Produkt je výrobek značky Msw ,distribuovaný s EAN kódem 4062859060761.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

B-zboží RuÄŤnĂ­ pákovĂ© nĹŻĹľky - dĂ©lka stĹ™ihu 100 mm - dĂ©lka rukojeti 1 260 mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Msw a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Msw najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

B-zboží Ruční pákové nůžky - délka střihu 100 mm - délka rukojeti 1 260 mm
Právě si prohlížíte...

9399,- Kč