Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

B-zboží Obchodní váha - cejchovaná - 15 kg / 5 g - dvojitý LCD

B-zboží Obchodní váha - cejchovaná - 15 kg / 5 g - dvojitý LCD

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


B-zboží Obchodní váha - cejchovaná - 15 kg / 5 g - dvojitý LCD z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným B-zboží Obchodní váha - cejchovaná - 15 kg / 5 g - dvojitý LCD .

Detailní informace

Obchodní váha TEM015C-PZR-B1 s vážicí miskou poskytuje obzvláště přesné výsledky měření, má maximální vážicí kapacitu 15 kg a přesnost 5 g. Ideálně se tedy hodí pro práci v obchodech, lékárnách, čajovnách, v potravinářském průmyslu nebo na týdenních trzích, ale i v jiných oblastech, kde je třeba kontrolovat hmotnost produktů. Tato počítací váha je již kalibrovaná i cejchovaná, a je tedy schválena pro použití v obchodě, což potvrzuje značka M na etiketě produktu. Toto prvotní ověření je platné po dobu dvou let po uvedení do provozu, ale měli bys...te jej dle národních předpisů nechat znovu potvrdit autorizovanou osobou. Teprve poté váha obdrží značku notifikované osoby a prohlášení o shodě, které byste si měli uschovat u váhy. Digitální váha cejchovaná značky TEM má dva měřicí rozsahy. Při vážení do 6 kg činí maximální odchylka 2 g, u zboží do 15 kg může odchylka činit maximálně 5 g. Naměřené hodnoty se zobrazují na dvou LCD displejích vpředu a vzadu. Pro snadnou práci máte k dispozici funkce sčítání, tárování, nulování a ukládání. Tlačítka pro přímou volbu umožňují přímé vyvolání až 8 cen. Ovládací panel je navíc chráněn fólií proti znečištění. Váha je napájena dvěma akumulátory, které mají úžasnou výdrž až 200 hodin. Než se akumulátor úplně vybije, upozorní o slabém stavu indikátor. Dále je vážicí miska o rozměrech 27,8 x 32,8 cm vyrobena ze snadno udržovatelné ušlechtilé oceli. Protiskluzové, výškově nastavitelné nohy zajišťují bezpečnou, vodorovnou polohu. Obchodní váha disponuje rozhraním RS-232, které umožňuje připojení k počítači nebo pokladně. Pro přenos dat máte k dispozici různé komunikační protokoly, jako jsou Dialog 06, TEM, TISA a DELTA.

Produkt je výrobek značky Tem ,distribuovaný s EAN kódem 4062859960610.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

B-zboží Obchodní váha - cejchovaná - 15 kg / 5 g - dvojitý LCD a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tem a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tem najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

B-zboží Obchodní váha - cejchovaná - 15 kg / 5 g - dvojitý LCD
Právě si prohlížíte...

3399,- Kč