Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

B-zboží Kráječ zeleniny elektrický plus stolní kráječ - 3 l - 735 W - 4 nožové kotouče - Ø 174 mm - Royal Catering

B-zboží Kráječ zeleniny elektrický plus stolní kráječ - 3 l - 735 W - 4 nožové kotouče - Ø 174 mm - Royal Catering

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


B-zboží Kráječ zeleniny elektrický plus stolní kráječ - 3 l - 735 W - 4 nožové kotouče - Ø 174 mm - Royal Catering z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným B-zboží Kráječ zeleniny elektrický plus stolní kráječ - 3 l - 735 W - 4 nožové kotouče - Ø 174 mm - Royal Catering .

Detailní informace

Chcete nakrájet, nastrouhat nebo nakrájet zeleninu na malé kousky? S kuchyňskou kombinací kráječe zeleniny a stolního kráječe máte všechny možnosti, jak zeleninu upravit do správného tvaru. S kuchyňskými spotřebiči můžete rychle a efektivně dosáhnout výsledku, který jste si předsevzali. S tímto výkonným kráječem zeleniny můžete kromě mrkve, cibule nebo celeru krájet také různé druhy ovoce a dokonce i měkký sýr. Intuitivně ovládaný stroj potřebuje pouze jeden spínač - k zapnutí nebo vypnutí. S výkonem 735 W zajišťuje, že se řezné kotouče ostré j...ako břitva o průměru 174 mm otáčejí rychlostí 1500 otáček za minutu. Díky čtyřem gumovým nožičkám stojí přístroj na pracovním stole vždy stabilně a s nízkými vibracemi. Čtyři dodávané nože z odolné nerezové oceli, včetně dvou strouhacích (3/7 mm) a dvou řezacích (2-4 mm), lze vyměnit v několika jednoduchých krocích. Kotouče, stejně jako plastové (ABS) pouzdro, jsou bezpečné pro potraviny a splňují i nejpřísnější mezinárodní hygienické normy. Při změně plátků se kráječ zeleniny automaticky vypne. Obzvláště praktické: Pro podlouhlou zeleninu použijte boční vložku s pěchovadlem a plňte do kráječe zeleninu normálního tvaru otvorem. Vyhazovač je navržen tak, abyste pod něj mohli pohodlně umístit misku. Stolní nůž je vyroben z odolné nerezové oceli a zaujme kvalitním zpracováním. Hladké povrchy můžete po každém použití vyčistit v několika jednoduchých krocích. Stejně snadno zbavíte čepel uvnitř nádoby zbytků potravin. Díky drticímu noži můžete spolehlivě rozemlít všechny potraviny vysokou rychlostí. Kvalita zpracování nože vždy zaručuje dokonalý řez bez negativního vlivu na řezaný material. Vyjímatelná přípravná nádoba nabízí objem 3 l. Plastový kryt vás ochrání před rozstřikem během provozu. Přísady doplníte otvorem uprostřed víka. Díky průhlednému material můžete vždy vidět vnitřek nádoby a zkontrolovat konzistenci nasekaných ingrediencí. Stolní řezačku ovládáte intuitivně pomocí tlačítka. Čtyři protiskluzové gumové příruby zajišťují bezpečné postavení při maximální rychlosti. Nádobu z nerezové oceli můžete pohodlně přenášet pomocí dvou integrovaných držadel. Drobně nakrájené nebo nasekané na malé kousky kombinujte obě zařízení podle toho, jak je zrovna potřebujete. S kuchyňskými pomůckami společnosti Royal Catering můžete urychlit práci a připravit pokrmy rychleji než kdykoli předtím!

Produkt je výrobek značky Royal Catering ,distribuovaný s EAN kódem 4062859173652.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

B-zboží Kráječ zeleniny elektrický plus stolní kráječ - 3 l - 735 W - 4 nožové kotouče - Ø 174 mm - Royal Catering a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Catering a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Catering najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

B-zboží Kráječ zeleniny elektrický plus stolní kráječ - 3 l - 735 W - 4 nožové kotouče - Ø 174 mm - Royal Catering
Právě si prohlížíte...

12990,- Kč