Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

B-zboží Hollywoodské zrcadlo - bílé - 14 LED diod - hranaté- reproduktor

B-zboží Hollywoodské zrcadlo - bílé - 14 LED diod - hranaté- reproduktor

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


B-zboží Hollywoodské zrcadlo - bílé - 14 LED diod - hranaté- reproduktor z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným B-zboží Hollywoodské zrcadlo - bílé - 14 LED diod - hranaté- reproduktor .

Detailní informace

Hollywoodské zrcadlo PHY-CMS-8 WHITE značky physa uvede vaše zákazníky na scénu skutečného glamouru. Ať už v salonu krásy, kadeřnictví, backstage nebo ve ložnici doma: Hranaté make-up zrcadlo zajišťuje ty nejlepší světelné poměry pro líčení, účes i výběr outfitu. Navíc toto elegantní divadelní zrcadlo neupoutává pouze pozornost, ale zaručuje také dokonale nasvětlená selfíčka po stylingu. Do ocelového rámu s bílou povrchovou úpravou je integrováno 14 světel, která při výkonu 3 W každé zaručuje rovnoměrné osvětlení. Při barvě světla 6 400 K se vy...tvořené světlo velmi blíží barevné teplotě slunečních paprsků, takže při líčení nebo úpravě účesu získáte přirozený dojem. Energeticky úsporná LED světla jsou součástí dodávky a mají provozní výdrž až 10 000 hodin. Bezpečnost zaručuje nízká teplota světel a malé hodnoty UV záření. Trvale příjemnou světelnou atmosféru v okolí kosmetického zrcadla zajišťuje plynulá regulace jasu LED světel. Praktické: pro použití elektrických zařízení, jako je vysoušeč vlasů, žehlička na vlasy nebo zastřihovač vlasů je v rámu zrcadla zabudovaná zásuvka. Pomocí přípojky USB můžete během líčení navíc dobíjet svůj smartphone nebo tablet na dosah ruky. Už nikdy nebudete muset hledat vhodný zdroj energie. Hit: díky Bluetooth reproduktoru dokáže zrcadlo dokonce přehrávat vaši oblíbenou hudbu z vašeho koncového zařízení. Hlasitost můžete ovládat pomocí dotykového displeje na povrchu zrcadla. Osvětlené kosmetické zrcadlo má stabilní podstavec, který zajišťuje bezpečné postavení na jakémkoli rovném povrchu. Nejste tedy vázáni na jediné místo a v případě potřeby můžete vzít make-up zrcadlo přímo k zákazníkovi nebo na místo konání eventu a umístit je kdekoliv. Zrcadlo můžete také namontovat trvale na stěnu. Po zapnutí osvětlení kosmetického zrcadla je zapotřebí méně než půl sekundy pro dosažení plného jasu osvětlení.

Produkt je výrobek značky Physa ,distribuovaný s EAN kódem 4062859955371.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

B-zboží Hollywoodské zrcadlo - bílé - 14 LED diod - hranaté- reproduktor a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Physa a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Physa najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

B-zboží Hollywoodské zrcadlo - bílé - 14 LED diod - hranaté- reproduktor
Právě si prohlížíte...

5599,- Kč